Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 16:05 - 10.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:08 - 10.03.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λαμία.

Η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Λαμία στο -κεκλεισμένων των θυρών- «Αθανάσιος Διάκος» το απόγευμα της Κυριακής (10/3, 17:00) για την 1η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Η Ένωση θέλει να μπει με το δεξί στο μίνι πρωτάθλημα που θα κριθεί ο τίτλος και να αφήσει πίσω της το «στραβοπάτημα» με τον Άρη, ενώ η ομάδα της Φθιώτιδας θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα περισσότερο για το γόητρο, καθώς δεν υπάρχει κάποιο ισχυρό κίνητρο.

Λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Θυμίζουμε εκτός είναι ο τιμωρημένος Τσούμπερ και οι τραυματίες Φερνάντες, Άμραμπατ, Ζίνι, Γκατσίνοβιτς. Στα θετικά η επιστροφή του Λιβάι Γκαρσία.

Έτσι λοιπόν, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Στάνκοβιτς, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Πήλιος να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Γιόνσον-Σιμάνσκι θα είναι το δίδυμο στον άξονα, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Πινέδα (αριστερά) και Ελίασον (δεξιά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Πόνσε με τον Μάνταλο από πίσω του.

Ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Δεν παίζει στα ματς με την ΑΕΚ» - Η εξήγηση της ομάδας του Βόκολου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:32 - 10.03.2024

Ανακοίνωση της Λαμίας για Τσιλούλη: «Δεν παίζει στα ματς με την ΑΕΚ» - Η εξήγηση της ομάδας του Βόκολου

Η Λαμία θέλησε να ξεκαθαρίσει πως ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν θα έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί κόντρα στην ΑΕΚ, για τα δύο παιχνίδια που θα δώσουν οι δύο ομάδες στα Play Offs.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Πήλιος, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Πινέδα, Ελίασον, Μάνταλος, Πόνσε.