Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Ματίας Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/intime

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Λαμία

Sportal newsroom 19:00 - 19.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:00 - 29.05.2024

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τη Λαμία στην «OPAP Arean» στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των playoffs της Stoiximan Super League.

Το βράδυ της Κυριακής (19/05) η ΑΕΚ υποδέχεται τη Λαμία στη δεδομένα κατάμεστη «OPAP Arena» για τη 10η -και τελευταία- αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League. Στόχος της Ένωσης φύσικα η νίκη, η οποία όμως πλέον δεν της φτάνει για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια και φέτος, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν σε συνδυασμό με τη δίκη τους νίκη επί της ομάδας της Φθιώτιδας, να μη νικήσει ο ΠΑΟΚ τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης».

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της αναμέτρησης του Δικεφάλου με την ομάδα της Φθιώτιδας στη Νέα Φιλαδέλφεια έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Ο Αργεντινός τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα πέραν του Πάολο Φερνάντες που παραμένει εκτός.

Οριστικό: Το αυθεντικό τρόπαιο του πρωταθλητή θα παραδοθεί απόψε ή στην Τούμπα ή στη Νέα Φιλαδέλφεια - Το Sportal αποκαλύπτει το πλάνο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:37 - 19.05.2024

Οριστικό: Το αυθεντικό τρόπαιο του πρωταθλητή θα παραδοθεί απόψε ή στην Τούμπα ή στη Νέα Φιλαδέλφεια - Το Sportal αποκαλύπτει το πλάνο

Το Sportal αποκαλύπτει το πλάνο της λίγκας για το που θα βρίσκεται το τρόπαιο της Stoiximan Super League το βράδυ της Κυριακής (19/05) μετά το φινάλε του πρωταθλήματος.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Ρότα, Βίντα, Κάλενς και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Δίδυμο στον άξονα θα είναι οι Γιόνσον και Σιμάνσκι, στις πτέρυγες θα αγωνιστούν οι Άμραμπατ (δεξιά) και Λιούμπισιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Λιβάι Γκαρσία, με τον Τσούμπερ από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Κάλενς, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Λιούμπισιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Γκαρσία.