Με φόρα για τη νίκη η ΑΕΚ για να βρεθεί ξανά σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή
i

Πινέδα και Χάμοντ/ ©Intime

Με φόρα για τη νίκη η ΑΕΚ για να βρεθεί ξανά σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή

Ελένη Ανδρικοπούλου 08:42 - 13.02.2023 / Ανανεώθηκε: 09:06 - 13.02.2023

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Λεβαδειακό στην «OPAP Arena» και θέλει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να βρεθεί στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Λεβαδειακό στην «OPAP Arena» το απόγευμα της Δευτέρας (13/2, 18:30) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Super League. Η «Ένωση» θέλει την νίκη προκειμένου να μειώσει την διαφορά από τον Παναθηναϊκό στο -1. Οι «πράσινοι» το βράδυ της Κυριακής (12/2) επιβλήθηκαν του Άρη με 2-1 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και βρίσκονται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 51 βαθμούς. 

Η ΑΕΚ έχει έχει δύο ματς λιγότερα. Οι «κιτρινόμαυροι» αναμένουν και την απόφαση για το ματς με τον Ατρόμητο. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει για το ματς με τον Λεβαδειακό τους Μοχαμάντι και Φερνάντες. Από την άλλη ο Τζαβέλλας βρίσκεται κανονικά στην αποστολή. 

Από την άλλη, ο Γιάσμινκο Βέλιτς δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Βήχο και Δούμτσιο.

Οι αποστολές:

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Γκροφ, Χάμοντ, Λούα Λούα, Μεχία, Σακό, Βινίσιους, Βρακάς, Κωνσταντινίδης, Λιάγκας, Νίκας, Ντεντάκης, Παναγιώτου, Συμελίδης, Τζημόπουλος, Νταμπό, Σαχπεκίδης, Γερεμέγεφ, Σαβιέρ, Παζ.

ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.

Οι πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ:Αθανασιάδης, Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Ελίασον, Πινέδα, Σιμάνσκι, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Γκαρσία.

Λεβαδειακός: Στογιάνοβιτς, Ντεντάκης, Λιάγκας, Βινίσιους, Παναγιώτου, Νίκας, Μεχία, Χάμοντ, Νταμπό, Γερεμέγεφ, Βρακάς. 

Διαιτητής: Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Νικολακάκης, Βεργέτης 

4ος: Τσέτσιλας 

VAR: Ζαμπαλάς, Νικολαΐδης

Tags: