Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ

Ματίας Αλμέιδα

i

©Tourette Media Photography

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στη Μαρσέιγ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 20:47 - 09.11.2023 / Ανανεώθηκε: 21:03 - 09.11.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για το μεγάλο ματς με τη Μαρσέιγ στην «OPAP Arena».

Η ΑΕΚ υποδέχεται τη Μαρσέιγ στην «OPAP Arena» το βράδυ της Πέμπτης (9/11, 22:00) για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Η Ένωση μετά την ήττα στο «Βελοντρόμ» θα κυνηγήσει να πάρει μία... φιλική εκδίκηση από τους Μασσαλούς, προκειμένου να επιστρέψει στην κορυφή του πιο δύσκολου ομίλου της δεύτερης τη τάξει διοργάνωσης της UEFA και παράλληλα να πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη στην Ευρώπη στο νέο της γήπεδο.

Λίγη ώρα πριν τη σέντρα της σπουδαίας αναμέτρησης ανάμεσα στην Ένωση και στους Μασσαλούς στη Νέα Φιλαδέλφεια, έγιναν γνωστές οι επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ομάδας του. Ο Αργεντινός τεχνικός μέτρησε σημαντικές επιστροφές τις τελευταίες ημέρες, με αποτέλεσμα το απουσιολόγιο του να είναι σχεδόν λευκό. Θυμίζουμε πως εκτός είναι ο τιμωρημένος Στάνκοβιτς. Ας δούμε λοιπόν πως θα παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» ο Πελάδο σε αυτή την κρίσιμη ευρωπαϊκή μάχη.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Αθανασιάδης, με τους Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί και Χατζισαφί να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Στον άξονα θα αγωνιστούν οι Σιμάνσκι και Πινέδα, στις πτέρυγες θα παίξουν οι Άμραμπατ (δεξιά) και Γκατσίνοβιτς (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Λιβάι Γκαρσία με τον Μάνταλο από πίσω του.

Η ενδεκάδα της ΑΕΚ: Αθανασιάδης, Σιντιμπέ, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Μάνταλος, Λιβάι Γκαρσία.

Η ενδεκάδα της Μαρσέιγ: Λόπεθ, Λόντι, Μπαλέρντι, Μπεμπά, Κλος, Χαρίτ, Κοντογκμπιά, Βερετού, Εντιαγέ, Βιτίνια, Κορέα.