Κάνει θραύση η κίτρινη βέσπα του Αλμέιδα, στην κοινή απόδραση στα νησιά του Αργοσαρωνικού με τον Μελισσανίδη
i

Ματίας Αλμέιδα, Δημήτρης Μελισσανίδης/©intime

Κάνει θραύση η κίτρινη βέσπα του Αλμέιδα, στην κοινή απόδραση στα νησιά του Αργοσαρωνικού με τον Μελισσανίδη

Κώστας Τσίλης 18:55 - 27.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:21 - 27.05.2023

Πέρασαν όλη την σεζόν συνεχώς μαζί ο Μελισσανίδης με τον Αλμέιδα και μαζί έκαναν και την πρώτη... απόδραση για διακοπές στα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης και ο Ματίας Αλμέιδα έκτισαν μέσα στη σεζόν μια πολύ ξεχωριστή σχέση. Περνούσαν πολλές ώρες μαζί κυρίως πριν από τα παιχνίδια. Πανηγύρισαν αγκαλιά τόσο την κατάκτηση του πρωταθλήματος, όσο και αυτή του κυπέλλου. 

Οι πρώτες στιγμές χαλάρωσης του Αλμέιδα μετά την φιέστα του πρωταθλήματος, ήταν σε φαγητό μαζί με τον Μελισσανίδη στα Νότια Προάστια. Τώρα και πάλι οι πρώτες στιγμές χαλάρωσης μετά την κατάκτηση του νταμπλ για τον Αργεντινό τεχνικό, είναι μαζί με τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ

Ο Αλμέιδα έφτασε με το γιοτ του Μελισσανίδη μέχρι και τις Σπέτσες, περνώντας και από άλλα νησιά του Αργοσαρωνικού. Σε μια μίνι απόδραση για τις πρώτες στιγμές ηρεμίας και ξεκούρασης μετά το τέλος της μαγικής αλλά επίπονης φετινής σεζόν. Ήταν δεδομένο πως ο Αργεντινός τεχνικός ήθελε να παραμείνει στην Ελλάδα και για διακοπές μετά την λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ΑΕΚ, καθώς έχει λατρέψει την πατρίδα μας. 

Όπως επίσης είναι δεδομένη και η εξαιρετική σχέση που έχει κτίσει με τον Μελισσανίδη καθ' όλη την διάρκεια της φετινής σεζόν. Όλα όσα χρειάστηκε να βιώσει η ΑΕΚ για να φτάσει μέχρι και το νταμπλ, τα πέρασαν μαζί. Και έκαναν μαζί και την πρώτη... απόδραση εκτός Αθηνών για ξεκούραση. 

Μάλιστα, τεχνικός της Ένωσης, Ματίας Αλμέιδα έχει επιλέξει να μετακινείται με μια κίτρινη βέσπα στο νησί, η οποία κάνει θραύση...