Με Αραούχο και Μουκουντί απουσίες της τελευταίας στιγμή, η αποστολή της ΑΕΚ για Γιάννενα

Σέρχιο Αραούχο

i

©Intime

Με Αραούχο και Μουκουντί απουσίες της τελευταίας στιγμή, η αποστολή της ΑΕΚ για Γιάννενα

Κώστας Τσίλης 14:37 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 14:46 - 25.11.2023

Στις απουσίες του Γκαρσία και του Γιόνσον, ήρθαν να προστεθούν αυτές του Αραούχο και του Μουκουντί για την αποστολή της ΑΕΚ για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ.

Είναι φαίνεται γραφτό του Ματίας Αλμέιδα, να πρέπει πάντα διαχειριστεί απουσίες της τελευταίας στιγμής, οι οποίες μάλιστα έρχονται να προστεθούν στις ήδη υπάρχουσες. Ο τεχνικός της ΑΕΚ ήξερε πως δεν θα είχε στην διάθεση του για το αυριανό ματς με τον ΠΑΣ τον Λιβάι Γκαρσία και τον Γενς Γιόνσον. Μετά και την τελευταία προπόνηση, προστέθηκαν οι απουσίες του Σέρχιο Αραούχο και του Αρόλντ Μουκουντί

Ο αρχηγός της ΑΕΚ ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις και δεν ήταν σε βαθμό ετοιμότητάς τέτοιο, ώστε να μπορεί να υπολογίζεται από τον Αλμέιδα για το αυριανό ματς. Άλλωστε ο Αργεντινός τεχνικός δεν θέλει να παίρνει απολύτως κανένα ρίσκο, με ποδοσφαιριστές που έχουν ακόμα και ελαφριά ζητήματα τραυματισμών. Ως εκ τούτου ο Αραούχο έμεινε εκτός αποστολής από το αυριανό ματς. 

Όσο για τον Μουκουντί, δεν τίθεται ζήτημα τραυματισμού, αλλά διατυπώσεων. Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν ταξίδεψε για να ενσωματωθεί στην εθνική του ομάδα, λόγω ενοχλήσεων. Τις ενοχλήσεις τις ξεπέρασε, όμως η ομοσπονδία της χώρας του δεν δεχόταν να τον αποδεσμεύσει από τις κλήσεις. Περίμενε η ΑΕΚ ένα έγγραφο μέχρι την τελευταία στιγμή, προκειμένου να μπορεί να παίξει αύριο στο ματς, αλλά αυτό δεν ήρθε ποτέ. Και επομένως χρειάστηκε να μείνει εκτός αποστολής. 

Τουλάχιστον είναι ξανά διαθέσιμοι και θα ταξιδέψουν στα Γιάννενα, τόσο ο Νορντίν Άμραμπατ όσο και ο Ζίνι. Κάτι που δίνει στον Αλμέιδα δυο επιπλέον επιλογές για την επιθετική γραμμή. Εξαιρετικά χρήσιμο, από την στιγμή που εκτός από την απουσία του Γκαρσία, προέκυψε και αυτή του Αραούχο