Χωρίς κόσμο στα Ιωάννινα η ΑΕΚ: «Σεβαστείτε τους περιορισμούς και μείνετε μακριά από τους Ζωσιμάδες»

Οπαδοί ΑΕΚ

i

©Intime

Χωρίς κόσμο στα Ιωάννινα η ΑΕΚ: «Σεβαστείτε τους περιορισμούς και μείνετε μακριά από τους Ζωσιμάδες»

Sportal newsroom 13:27 - 25.11.2023

Η ΑΕΚ δεν θα έχει στο πλευρό της τον κόσμο της για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ (26/11, 17:00) στα Ιωάννινα.

Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννενα για την 12η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Οπως έγινε γνωστό, η ηπειρώτικη ΠΑΕ δεν διέθεσε εισιτήρια για τις ανάγκες των οπαδών της Ένωσης, ενώ η αστυνομία απαγόρευσε τόσο την οργανωμένη όσο και τη μεμονωμένη μετακίνηση.

Ετσι, η ΠΑΕ ΑΕΚ με ανακοίνωσή της τονίζει στον κόσμο της να μείνει μακριά από τους «Ζωσιμάδες», σεβόμενοι τους περιορισμούς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

«Φίλοι της ΑΕΚ

Όπως και σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι της ομάδας μας στις εγχώριες διοργανώσεις, έτσι και σε αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17.00, 26/11), η ΠΑΕ ΑΕΚ αιτήθηκε την χορήγηση εισιτηρίων για τις ανάγκες των φιλάθλων της. Ωστόσο η ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα, όπως έκανε και στα αμέσως προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια της, δεν διαθέτει εισιτήρια για φιλοξενούμενους οπαδούς.

Επιπλέον, έπειτα από σχετική εισήγηση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιωαννίνων, υπάρχει υπουργική απόφαση απαγόρευσης τόσο οργανωμένης, όσο και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της ΑΕΚ για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Ο Πόνσε έχει την ευκαιρία του, απέναντι στον καλύτερο «πελάτη» του
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

12:39 - 25.11.2023

Ο Πόνσε έχει την ευκαιρία του, απέναντι στον καλύτερο «πελάτη» του

Φαβορί για να βρεθεί στην βασική ενδεκάδα της ΑΕΚ αύριο απέναντι στον ΠΑΣ είναι ο Πόνσε και θα έχει την ευκαιρία που ψάχνει να "συνδεθεί" ξανά με τα δίχτυα, απέναντι σ' έναν αντίπαλο που του... πάει για σκοράρισμα

Με αυτά τα δεδομένα για μια ακόμη φορά ζητάμε από τους φιλάθλους μας να σεβαστούν απόλυτα τους περιορισμούς που θέτει η συγκεκριμένη απόφαση και να μείνουν μακριά από το στάδιο «Ζωσιμάδες» και την πόλη των Ιωαννίνων γενικότερα. Είμαστε απόλυτα σίγουροι πως θα δείξετε κατανόηση και για μια ακόμη φορά θα προστατεύσετε την ΑΕΚ».