Σταρ της Μπράιτον έχει γίνει στόχος της Άιντραχτ για το επόμενο καλοκαίρι

Πασκάλ Γκρος

Σταρ της Μπράιτον έχει γίνει στόχος της Άιντραχτ για το επόμενο καλοκαίρι

Δημήτρης Χούπης 11:55 - 25.11.2023 / Ανανεώθηκε: 11:57 - 25.11.2023

Ο Γερμανός μέσος της Μπράιτον, Πασκάλ Γκρος, έχει γίνει στόχος της Άιντραχτ Φρανκφούρτης για το επόμενο καλοκαίρι, αλλά ο παίκτης των «γλάρων» είναι ευχαριστημένος στην Αγγλία.

Ο Πασκάλ Γκρος αποτελεί ένα από τα βασικά «εργαλεία» της Μπράιτον τα τελευταία χρόνια. Ο Γερμανός μέσος μάλιστα τη φετινή σεζόν μετράει 14 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τρία γκολ και μία ασίστ. Οι καλές του εμφανίσεις μάλιστα έκαναν την Άιντραχτ Φρανκφούρτης να δείξει ενδιαφέρον για τον μέσο των «γλάρων». 

Πιο αναλυτικά όπως αναφέρει η BILD και ο Fabrizio Romano η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στο Conference League, έχει ως κύριο στόχο τον Γκρος. Παρόλα αυτά στις τάξεις της γερμανικής ομάδας γνωρίζουν πως τον Ιανουάριο δεν υπάρχει περίπτωση να τον αποκτήσουν. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα όμως ο Γερμανός είναι ευχαριστημένος στην Μπράιτον, κάνοντας τη μεταγραφή του στη Άιντραχτ αρκετά δύσκολη.

Ο 32χρονος βρίσκεται στην αγγλική  ομάδα από το 2017 μετρώντας 250 εμφανίσεις με τη φανέλα της Μπράιτον, 30 γκολ και 40 ασίστ. Έκανε το ντεμπούτο του με την Εθνική Γερμανίας τον περασμένο Σεπτέμβρη στη φιλική αναμέτρηση απέναντι στην Ιαπωνία και από τότε έχει παίξει σε ακόμα τρεις αγώνες. 

Αποκαλύφθηκαν οι ελληνικές ομάδες που δίνουν τις περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες: Εκπληξη στην κορυφή!
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

11:32 - 25.11.2023

Αποκαλύφθηκαν οι ελληνικές ομάδες που δίνουν τις περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες: Εκπληξη στην κορυφή!

Το CIES Football Observatory δημοσίευσε μια μελέτη για τις ελληνικές ομάδες -και όχι μόνο- που δίνουν τις περισσότερες ευκαιρίες στους νεαρούς παίκτες των ρόστερ τους.

Η καλύτερή του σεζόν με τη φανέλα των «γλάρων» ήταν η περσινή (2022-23), αφού βρήκε δίχτυα δέκα φορές, ενώ μοίρασε οχτώ ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Έχει αγωνιστεί ακόμα στη Χόφενχαϊμ, στην Ίνγκολσταντ και την Καρλσρούη