«Γιατι να μην ειναι ο Αλμέιδα ο αντικατσατάτης του Σκαλόνι;»

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

«Γιατι να μην ειναι ο Αλμέιδα ο αντικατσατάτης του Σκαλόνι;»

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 17:54 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:14 - 23.11.2023

Οι Αργεντίνοι ισχυρίζονται πως ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορούσε να είναι μία ιδανική λύση για την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αργεντινής, σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Σκαλόνι.

Μετά τη νίκη της Αργεντινής στο ντέρμπι με τη Βραζιλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου ο Λιονέλ Σκαλόνι άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά όσον αφορά το μέλλον του στον πάγκο της Αλμπισελέστε. «Αυτή η Εθνική χρειάζεται έναν προπονητή που να έχει όλη την ενέργεια και να είναι καλά», είπε χαρακτηριστικά, την ώρα που ούτως η άλλως στην Αργεντινή υπάρχει η εκτίμηση πως ο Σκαλόνι σκέφτεται να αποχωρήσει.

Η Clarin λοιπόν σε δημοσίευμα της αναφέρθηκε στους προπονητές που θα μπορούσαν να αποτελέσουν τον αντικαταστάτη του 45χρονου προπονητή, σε περίπτωση που τελικά εκείνος αποχωρήσει. Και ανάμεσα στα μεγάλα και πολλά ονόματα που βρίσκονται στη σχετική λίστα (όπως οι Γκαγιάρδο, Σιμεόνε και Ποτσετίνο), βρίσκεται και ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα.

«Τα ονόματα είναι πολλά, είναι αλήθεια, αν και μερικές φορές στο ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται να ψάξεις τόσο μακριά για να βρεις αυτό που ψάχνεις», ανέφερε επίσης το εν λόγω δημοσίευμα της Clarin για τους υποψήφιους διαδόχους του Λιονέλ Σκαλόνι στην εθνική ομάδα της Αργεντινής.

Μέσα ο Άμραμπατ για το ματς της ΑΕΚ στα Γιάννενα, εκτός ξανά ο Γιόνσον
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:21 - 23.11.2023

Μέσα ο Άμραμπατ για το ματς της ΑΕΚ στα Γιάννενα, εκτός ξανά ο Γιόνσον

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ ο Άμραμπατ και θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι, συνεχίζει με συντηρητικό πρόγραμμα δουλειάς ο Γιόνσον, αύριο στα Σπάτα Πινέδα και Κάλενς

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι πριν λίγες μέρες που ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε για την Αργεντινή, εκείνος φρόντισε για ακόμη μία φορά να δείξει πόσο αφοσιωμένος είναι στη δουλειά του στην ΑΕΚ. «Νομίζω ότι η ομάδα της Αργεντινής έχει προπονητή. Και θα πρέπει να έχει προπονητή, όσο ο Σκαλόνι θα θέλει να είναι. Είμαι καλά εδώ που είμαι, ζω στο παρόν και δεν σκέφτομαι πολύ τι θα γίνει στο μέλλον. Εχω ενέργεια για το «τώρα» και θέλω να το κάνω καλά. Τώρα αν ανοίξουν πόρτες εκεί (σ.σ. Εθνική Αργεντινής), εδώ έχω συμβόλαιο για άλλα 4 χρόνια», είχε δηλώσει χαρακτηριστικά ο «Πελάδο».