Ο Γκαρσία μένει σίγουρα εκτός από το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ και είναι αμφίβολος για Μπράιτον

Γκαρσία

i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Ο Γκαρσία μένει σίγουρα εκτός από το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ και είναι αμφίβολος για Μπράιτον

Κώστας Τσίλης 15:09 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:11 - 23.11.2023

Οι εξετάσεις δεν έδειξαν κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον Γκαρσία, αλλά χάνει σίγουρα το ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ και είναι αμφίβολος για την Μπράιτον

Δεν είναι για να πετάει την σκούφια του από χαρά ο Ματίας Αλμέιδα για τα αποτελέσματα από τις εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο Λιβάι Γκαρσία, αλλά ούτε και να τα βάψει μαύρα. Υπάρχει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο επιθετικός της ΑΕΚ. Όχι πολύ σοβαρό, αλλά ικανό δεδομένα να τον κρατήσει εκτός, καταρχάς, από το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. Κάτι που ήταν έτσι κι αλλιώς δεδομένο. 

«Ποντάρει» ο Αλμέιδα στην χημεία που μπορούν να βρουν οι δυο... Έκι της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:17 - 23.11.2023

«Ποντάρει» ο Αλμέιδα στην χημεία που μπορούν να βρουν οι δυο... Έκι της ΑΕΚ

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό που είχε κάνει ο Αλμέιδα στο ξεκίνημα της σεζόν, περίμενε πολλά από την συνεργασία του Πόνσε με τον Αραούχο στην επίθεση της ΑΕΚ και εξακολουθεί να θεωρεί πως μπορούν να βρουν χημεία

Από εκεί και πέρα, είναι οριακό για να προλάβει ο Γκαρσία να είναι εγκαίρως έτοιμος και για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Μπράιτον στη Νέα Φιλαδέλφεια. Κυρίως λόγω του χρόνου που μεσολαβεί, παρόλο που δεν φαίνεται να είναι το πρόβλημα σοβαρό. Μοιάζει πάντως, καθαρά για λόγους χρονικών περιθωρίων, ως πιο ρεαλιστικός στόχος, τουλάχιστον την δεδομένη στιγμή, να προλάβει ο Λιβάι να είναι ξανά διαθέσιμος, για το ματς της Δευτέρας 4 Δεκέμβρη με τον Άρη, επίσης στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ωστόσο αυτό είναι κάτι που θα φανεί και από την εξέλιξη της αποθεραπείας του Γκαρσία. 

Πάντως έχουν σημασία δυο πράγματα ως προς το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Λιβάι. Δεν έχει απολύτως καμία σχέση με κανένα από τα προβλήματα που ταλαιπώρησαν τον Γκαρσία όλο το προηγούμενο διάστημα. Ενώ επίσης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με κάποιο πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά ούτε και με το κτύπημα που δέχθηκε στο ματς με την Μαρσέιγ.