Ο Κώστας Νεστορίδης πήρε εξιτήριο - Το μήνυμα του γιου του

Κώστας Νεστορίδης

i

© Intime

Ο Κώστας Νεστορίδης πήρε εξιτήριο - Το μήνυμα του γιου του

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:09 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:10 - 23.11.2023

Ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης βγήκε νικητής από ακόμη μία μάχη που έδωσε.

Ο Κώστας Νεστορίδης πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες μέρες, καθώς κατάφερε να ξεπεράσει και αυτή την περιπέτεια υγείας που τον ταλαιπώρησε.

Την είδηση επιβεβαίωσε ο γιος του, Γιώργος Νεστορίδης, μέσω των social media, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Βγήκαμε...!!! Είναι πολύ αδύναμος αλλά ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά.!!! Σάς ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για τίς ευχές και το ενδιαφέρον για την υγεία του Πατέρα μου.. Καλημέρα.!!».

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Νεστορίδης πριν λίγες μέρες νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο, διότι είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του. Τότε, όπως είχε κάνει γνωστό ο γιος του, ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ έπεσε από την σκάλα του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι, το αριστερό το χέρι και άλλα σημεία του σώματος του. 

«Ποντάρει» ο Αλμέιδα στην χημεία που μπορούν να βρουν οι δυο... Έκι της ΑΕΚ
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

08:17 - 23.11.2023

«Ποντάρει» ο Αλμέιδα στην χημεία που μπορούν να βρουν οι δυο... Έκι της ΑΕΚ

Στον αγωνιστικό σχεδιασμό που είχε κάνει ο Αλμέιδα στο ξεκίνημα της σεζόν, περίμενε πολλά από την συνεργασία του Πόνσε με τον Αραούχο στην επίθεση της ΑΕΚ και εξακολουθεί να θεωρεί πως μπορούν να βρουν χημεία

Η αξονική στο κεφάλι ήταν καλή όπως και η ακτινογραφία θώρακα. Ωστόσο, ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας δεν ήταν σαφής και το Σάββατο (18/11) ξαναπήγε στο νοσοκομείο.