Θετικά νέα για την υγεία του Κώστα Νεστορίδη!

Κώστας Νεστορίδης

i

©Intime

Θετικά νέα για την υγεία του Κώστα Νεστορίδη!

Sportal newsroom 18:08 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:10 - 20.11.2023

Αισιόδοξο μήνυμα για την υγεία του θρύλου της ΑΕΚ, Κώστα Νεστορίδη, από τον γιο του, Γιώργο...

Πολύ καλά τα νέα για τον Κώστα Νεστορίδη! Ο γιος του μεγάλου θρύλου της ΑΕΚ, με μία ανάρτηση του στο Facbook το απόγευμα της Δευτέρας (20/11) έστειλε πολύ θετικά νέα για την πορεία της υγείας του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

«Τελικά είχες φυλάξει την καλύτερη ντρίμπλα...για τώρα.... Αισιόδοξα τα μηνύματα.. αντέδρασε στην φαρμακευτική αγωγή πού τού χορήγησαν οι γιατροί...!!! Ευχαριστούμε τους Γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό τού Νοσοκομείου Ευαγγελισμός..για όλη την προσπάθεια...!! Ευχαριστούμε και όλους σας για τα μηνύματα και τίς ευχές σας να είστε όλοι καλά..!!!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Νεστορίδης.

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε από την UEFA με κλείσιμο του πετάλου των οργανωμένων για μια αγωνιστική, με διετή αναστολή
EUROPA LEAGUE

17:41 - 20.11.2023

Η ΑΕΚ τιμωρήθηκε από την UEFA με κλείσιμο του πετάλου των οργανωμένων για μια αγωνιστική, με διετή αναστολή

Έπεσε καμπάνα από την UEFA στην ΑΕΚ για τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα στο ματς με την Μαρσέιγ, με μια αγωνιστική κλείσιμο της κερκίδας των οργανωμένων, αλλά με διετή αναστολή

Θυμίζουμε πως ο Κώστας Νεστορίδης πριν λίγες μέρες νοσηλεύτηκε στο Τζάνειο, διότι είχε ένα ατύχημα στο σπίτι του. Τότε, όπως είχε κάνει γνωστό ο γιος του, ο παλαίμαχος άσος έπεσε από την σκάλα του σπιτιού του, με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι, το αριστερό το χέρι και άλλα σημεία του σώματος του. Η αξονική στο κεφάλι ήταν καλή όπως και η ακτινογραφία θώρακα. Ωστόσο, ο υπέρηχος άνω κάτω κοιλίας δεν ήταν σαφής και το Σάββατο (18/11) ξαναπήγε στο νοσοκομείο.