Τσίλης: «Η ΑΕΚ δεν έφυγε μόνη της για τα αποδυτήρια, άλλη ήταν η κλοπή...» (vid)

Τσίλης: «Η ΑΕΚ δεν έφυγε μόνη της για τα αποδυτήρια, άλλη ήταν η κλοπή...» (vid)

Sportal newsroom 15:26 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:33 - 20.11.2023

Ο Κώστας Τσίλης μιλώντας στους Baladeros αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Γιώργου Κομίνη σχετικά με τον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το 2018.

«Η ΑΕΚ δεν έφυγε ποτέ από το αποδυτήρια. Ο Κομίνης είπε ότι για να ηρεμήσει την κατάσταση οδήγησε τις ομάδες στα αποδυτήρια και η ΑΕΚ ακολούθησε. Οσον αφορά το όπλο και για το αν φάνηκε στην αρχή, αυτό έχει την μικρότερη σημασία για εμένα. Τότε υπήρχε το επιχείρημα ότι η ΑΕΚ είδε το όπλο κι έφυγε για τα αποδυτήρια. Δεν έφυγε μόνη της για τα αποδυτήρια η ΑΕΚ. Πάντως ο Κομίνης σε άλλες 2-3 περιπτώσεις για τον ΠΑΟΚ είναι μια χαρά. Ο επόπτης είναι από την πλευρά της "4". Οπότε αποκλείεται ο πάγκος να έχει πάει πάνω του, από την άλλη πλευρά. Ο Λαμπρόπουλος ήταν αυτός που πήγε και τον ακολουθεί ο Μπάρκας. Επίσης, ο Μαουρίτσιο είναι δίπλα στον Μπάρκα. Φυσικά και τον παρεμποδίζει τον Μπάρκα. Ολες οι φωτογραφίες το δείχνουν. Είναι δίπλα ακριβώς. Αν υπήρχε μια κλοπή σε εκείνο το διήμερο δεν ήταν την ημέρα του αγώνα, αλλά μία ημέρα πριν που οι άνθρωποι της ΑΕΚ κοιμήθηκαν με άλλη βαθμολογία και ξύπνησαν με άλλη. Κοιμήθηκαν με άδεια Τούμπα και ξύπνησαν με γεμάτη Τούμπα».

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κομίνης, μίλησε στους Betarades και έκανε λόγο για πρώτη φορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 και το όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως φάνηκε από φωτογραφικά στιγμιότυπα. Επιπλέον ο πρώην ρέφερι αναφέρθηκε στην περιβόητη φάση, τονίζοντας ότι ήταν οφσάιντ ο Βαρέλα, ενώ αποκάλυψε τις απειλές που δεχόταν ο ίδιος και η οικογένειά του!

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο