Ο Κομίνης μιλάει για πρώτη φορά για το όπλο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Αλλάζει ο κανονισμός αν φέρει κάποιος όπλο»
i

©intime

Ο Κομίνης μιλάει για πρώτη φορά για το όπλο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Αλλάζει ο κανονισμός αν φέρει κάποιος όπλο»

Sportal newsroom 15:25 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 18.11.2023

Ο Γιώργος Κομίνης μιλώντας στους Betarades, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018.

Ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κομίνης, μίλησε στους Betarades και έκανε λόγο για πρώτη φορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 και το όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως φάνηκε από φωτογραφικά στιγμιότυπα. 

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο έκρινε τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως ο Μαουρίσιο ήταν σε θέση οφσάιντ. Η απόφαση αυτή του κ. Κομίνη έκανε έξαλλο τον πρόεδρο του «δικεφάλου», ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, καλώντας τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν. 

Σε ερώτηση για τις περιβόητες φωτογραφίες ο πρώην διαιτητής λοιπόν ανέφερε πως, όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τότε υπήρξε μια κατάσταση - ροντέο στα αποδυτήρια. Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν αλλάζει ο κανονισμός μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών απάντησε... θετικά.

«Κάνουμε το πλάνο μας ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε... Ο Γκαγκάτσης μου λέει "με τι σκορ θα βγούμε έξω;" και μου λέει: "Δεν ξέρω αν με 0-0 θα βγούμε έξω". Φεύγει και περιμένουμε... Η ΑΕΚ δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τότε... Στο διάστημα εκείνο εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Γίνεται η κατάσταση-ροντέο στους διαδρόμους. Έχουν μπει και γυμνασμένα παιδιά στα παιδιά. Γίνεται λίγο η κατάσταση. Κλειδωνόμαστε στα αποδυτήρια. Σήμα δεν έχει στα αποδυτήρια για να ακούσουμε την άποψή του. Εν τέλει περνάει ο χρόνος», ήταν τα λόγια του αρχικά και συνέχισε. 

«Αλλάζει αν φέρει κάποιος όπλο. Ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούν», είπε μετά.