Ο Κομίνης μιλάει για πρώτη φορά για το όπλο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Αλλάζει ο κανονισμός αν φέρει κάποιος όπλο»
i

©intime

Ο Κομίνης μιλάει για πρώτη φορά για το όπλο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Αλλάζει ο κανονισμός αν φέρει κάποιος όπλο»

Sportal newsroom 15:25 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 18.11.2023

Ο Γιώργος Κομίνης μιλώντας στους Betarades, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018.

Ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κομίνης, μίλησε στους Betarades και έκανε λόγο για πρώτη φορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 και το όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως φάνηκε από φωτογραφικά στιγμιότυπα. 

window.setTimeout(function () { let scriptCss = document.createElement('link'); scriptCss.href = 'https://www.sportal.gr/css/sport-widgets.css?v=1699615566'; scriptCss.rel = 'stylesheet'; scriptCss.type = 'text/css'; document.body.appendChild(scriptCss); let scriptTag = document.createElement('script'); scriptTag.src = 'https://widgets.sportal365.com/loader.bundle.min.js'; scriptTag.defer = true; scriptTag.onload = function () { let widgetLoaderConfig = { CDN_URL: 'https://widgets.sportal365.com', ODD_CLIENT: 'default', APP_LINK: 'desktop', API_URL: 'https://football.cache.proxy.sportal365.com/', API_KEY: '2f852b4de2f3a5cf3188e74b33087bb4:2c18422f8e826a7d11aeed52edb2449e', LANG: 'el', REQUEST_INTERVAL: 30, ENABLE_BET_SLIP: false, AUTHOR: false, THEME: "light", TOURNAMENT_ORDER: "sportal_gr", LINK_OPTIONS_V2: { 'player': {'url': '/player/{playerId}'}, 'team': {'url': '/team/{teamId}'}, 'tournament': {'url': '/tournament/{tournamentId}'}, 'match': { 'url': '/match/{matchId}', 'sort': {'criteria': 'alphabetically', 'direction': 'asc'} }, 'configuration': { 'newWindow': false }, 'standings_tournament': {'url': '/rezultati/takmicenje/{standingsId}/tabela'} } }; window.setTimeout(function () { new SMPWidgetsLoader(widgetLoaderConfig); }, 200); }; document.head.appendChild(scriptTag); }, 0);

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, το οποίο έκρινε τον τίτλο, ο ΠΑΟΚ σκόραρε στις καθυστερήσεις του αγώνα, αλλά ο διαιτητής θεώρησε πως ο Μαουρίσιο ήταν σε θέση οφσάιντ. Η απόφαση αυτή του κ. Κομίνη έκανε έξαλλο τον πρόεδρο του «δικεφάλου», ο οποίος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, καλώντας τους ποδοσφαιριστές να αποχωρήσουν. 

Σε ερώτηση για τις περιβόητες φωτογραφίες ο πρώην διαιτητής λοιπόν ανέφερε πως, όταν εμφανίστηκαν για πρώτη φορά τότε υπήρξε μια κατάσταση - ροντέο στα αποδυτήρια. Ενώ όταν ρωτήθηκε για το αν αλλάζει ο κανονισμός μετά την εμφάνιση των φωτογραφιών απάντησε... θετικά.

«Κάνουμε το πλάνο μας ετοιμαζόμαστε να ξαναβγούμε... Ο Γκαγκάτσης μου λέει "με τι σκορ θα βγούμε έξω;" και μου λέει: "Δεν ξέρω αν με 0-0 θα βγούμε έξω". Φεύγει και περιμένουμε... Η ΑΕΚ δεν έχει πει κουβέντα μέχρι τότε... Στο διάστημα εκείνο εμφανίζονται οι φωτογραφίες. Γίνεται η κατάσταση-ροντέο στους διαδρόμους. Έχουν μπει και γυμνασμένα παιδιά στα παιδιά. Γίνεται λίγο η κατάσταση. Κλειδωνόμαστε στα αποδυτήρια. Σήμα δεν έχει στα αποδυτήρια για να ακούσουμε την άποψή του. Εν τέλει περνάει ο χρόνος», ήταν τα λόγια του αρχικά και συνέχισε. 

«Αλλάζει αν φέρει κάποιος όπλο. Ούτε οι αστυνομικοί δεν μπορούν», είπε μετά.