Τσαλγατίδης: «Ο Κομίνης λέει ψέματα - Δηλαδή αν ο Μαουρίσιο ήταν Γάλλος, θα ακύρωνε το γκολ;»

Τσαλγατίδης: «Ο Κομίνης λέει ψέματα - Δηλαδή αν ο Μαουρίσιο ήταν Γάλλος, θα ακύρωνε το γκολ;»

Sportal newsroom 14:55 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:01 - 20.11.2023

Ο Μάνος Τσαλγατίδης μιλώντας στους Baladeros αναφέρθηκε στη συνέντευξη του Γιώργου Κομίνη σχετικά με τον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το 2018.

«Ο Κομίνης είπε ψέματα. Η ΑΕΚ είπε ότι με 1-0 δε βγαίνω στο γήπεδο. Ο Κομίνης λέει άλλα απ' αυτά. Έχει κρύψει κομμάτια απ' όλα όσα έγιναν στα αποδυτήρια. Στην αρχή είπε 0-0 και υπήρξε ένταση στα αποδυτήρια. Και παρουσιάζει την ΑΕΚ σαν το παιδάκι που κάθεται στη γωνία με ποπ κορν και παρακολουθεί. Ενώ δεν ήταν έτσι η κατάσταση. Είπε για τον Μαουρίσιο πως είναι Βραζιλιάνος και πήγε να κάνει τακουνάκι να βάλει γκολ και το ακύρωσα. Δηλαδή αν ήταν Γάλλος θα το ακύρωνε; Λέει ότι παρεμποδίζει ο Μαουρίσιο τον Μπάρκα, ενώ ο Μαουρίσιο είναι ακριβώς πίσω στον Μπάρκα. Βάλτε το να το δείτε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μάνος Τσαλγατίδης

Υπενθυμίζεται ότι ο πρώην διαιτητής Γιώργος Κομίνης, μίλησε στους Betarades και έκανε λόγο για πρώτη φορά στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018 και το όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Θεσσαλονίκης, όπως φάνηκε από φωτογραφικά στιγμιότυπα.

Επιπλέον ο πρώην ρέφερι αναφέρθηκε στην περιβόητη φάση, τονίζοντας ότι ήταν οφσάιντ ο Βαρέλα, ενώ αποκάλυψε τις απειλές που δεχόταν ο ίδιος και η οικογένειά του!

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο