Το ξεχωριστό tweet της Super League: «Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά...»

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός κ17

i

© Super League

Το ξεχωριστό tweet της Super League: «Αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά...»

Η ξεχωριστή κίνηση των παικτών των δύο ομάδων, μετά τη λήξη του τελικού στο Αγρίνιο ανάμεσα στην κ17 του ΠΑΟΚ και την αντίστοιχη του Ολυμπιακού.

Η κ17 του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού κοντραρίστηκαν στο Αγρίνιο, στον πρώτο τελικό της σεζόν. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τη νίκη με 2-1 κι έτσι εξασφάλισε από τώρα τη συμμετοχή της στο Final Four της Super League. Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ και θέαμα, με τις δύο ομάδες να μένουν «άσφαιρες».

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος πάτησε γκάζι και πήρε ισχυρό προβάδισμα νίκης. Στο 47ο λεπτό ο Ντούνγκα άνοιξε το σκορ στον τελικό, ενώ στο 68΄ ο Κοσίδης διαμόρφωσε το 2-0 με εκτέλεση πέναλτι.

Στα εναπομείναντα λεπτά οι Πειραιώτες θέλησαν να αντιδράσουν και να φέρουν το ματς στα ίσα, ωστόσο το μόνο που κατάφεραν ήταν να βρουν το γκολ της μείωσης με τον Φίλη από την «άσπρη βούλα» στο 81ο λεπτό (2-1).

Όπως γνωστοποίησε η διοργανώτρια αρχή μέσω του twitter, μετά τη λήξη του τελικού οι νεαροί ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων απέδειξαν ότι είναι «αντίπαλοι μόνο για 90 λεπτά».

Τι ακριβώς συνέβη με τον Χουάνγκ Ουί Τζο - False alarm για τη σύλληψή του, «έπιασαν» την πρώην σύντροφό του
REST OF THE WORLD

13:25 - 20.11.2023

Τι ακριβώς συνέβη με τον Χουάνγκ Ουί Τζο - False alarm για τη σύλληψή του, «έπιασαν» την πρώην σύντροφό του

Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού,Ουί Τζο κατέθεσε στην αστυνομία της Σεούλ στις 18 Νοεμβρίου για ερωτικό βίντεο που τράβηξε χωρίς τη συγκατάθεση της συντρόφου του. Συνελήφθη αυτός που εκβίαζε τον Κορεάτη.

Δείτε εδώ το σχετικό tweet: 

🔴Baladeros LIVE: Φάκελος στόπερ στον Ολυμπιακό, Αλμέιδα α λα Μπάγεβιτς και η ημερομηνία του ντέρμπι

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο