Κομίνης: «Μου έλεγαν "πρόσεξε τώρα τη γυναίκα σου που είναι έγκυος" και οι αστυνομικοί έκαναν τους ανήξερους»

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ

i

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ/©Intime

Κομίνης: «Μου έλεγαν "πρόσεξε τώρα τη γυναίκα σου που είναι έγκυος" και οι αστυνομικοί έκαναν τους ανήξερους»

Sportal newsroom 15:31 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:38 - 18.11.2023

O πρώην διαιτητής, Γιώργος Κομίνης σε συνέντευξη που παραχώρησε στους «Betarades» αναφέρθηκε στον επεισοδιακό αγώνα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ το 2018, την περιβόητη φάση του Βαρέλα και τις απειλές που δεχόταν.

Στις 11 Μαρτίου του 2018, ο ΠΑΟΚ υποδέχθηκε την ΑΕΚ σε ένα ντέρμπι που θα μείνει για πάντα αξέχαστο. Το ματς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ κι η έκβασή του αποφασίστηκε στις δικαστικές αίθουσες, όπου η «Ένωση» πήρε το «τρίποντο».

Ο Γιώργος Κομίνης ήταν αναμφίβολα ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του συγκεκριμένου ντέρμπι, με την περιβόητη φάση του Βαρέλα. Σε συνέντευξη που παραχώρησε τους «Betarades» ο πρώην διαιτητής αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, τονίζοντας ότι ήταν οφσάιντ ο Βαρέλα, ενώ αποκάλυψε τις απειλές που δεχόταν ο ίδιος και η οικογένειά του!

«Αυτό είναι το πράγμα, που με έχει στεναχωρήσει. Ξενέρωσα… Μου έλεγαν ''Κομίνη πρόσεξε τώρα τη γυναίκα σου που είναι έγκυος''. Και λες ''ποιος το είπε'' και χίλια μηνύματα που είχαν φθάσει στο κινητό. Να βλέπεις την αστυνομία απαθέστατη. Ξέρεις τι λες και εσύ. ''Τι θες παιδί μου; 1-0, ΟΚ, πάρτο και φύγε''. Είχα συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί… Ήμουν σε τέτοια ψυχολογική πίεση. Ο άλλος σου λέει τι θα κάνουμε στη γυναίκα σου. 

Ο Κομίνης μιλάει για πρώτη φορά για το όπλο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Αλλάζει ο κανονισμός αν φέρει κάποιος όπλο»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:25 - 18.11.2023

Ο Κομίνης μιλάει για πρώτη φορά για το όπλο στο ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: «Αλλάζει ο κανονισμός αν φέρει κάποιος όπλο»

Ο Γιώργος Κομίνης μιλώντας στους Betarades, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στο όπλο που είχε εμφανίσει ο ισχυρός άνδρας του «δικεφάλου» στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ το 2018.

Μετά απ' αυτό το ματς είχα την Ασφάλεια, είχα την αστυνομία. Είχα πει στον διοικητή της αστυνομίας να πηγαίνουν άνθρωποι πίσω από τη γυναίκα μου στο σούπερ μάρκετ 8 μηνών έγκυος. Ο διοικητής έδωσε εντολή να υπάρχουν 24 ώρες αστυνομία. Να τους ενημερώνω για τα πάντα. Είχα δώσει πινακίδες, είχα κάνει περιγραφή ανθρώπων που με ακολουθούσαν, έγιναν προσαγωγές. Ζούσα υπό το καθεστώς του φόβου», ανέφερε