Η αποθέωση στον Κωνσταντέλια για το παρθενικό του γκολ με την Εθνική Ελλάδας

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Η αποθέωση στον Κωνσταντέλια για το παρθενικό του γκολ με την Εθνική Ελλάδας

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 08:49 - 18.11.2023 / Ανανεώθηκε: 08:52 - 18.11.2023

Μετά το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, ο Γιάννης Κωνσταντέλιας γνώρισε την «ασπρόμαυρη» αποθέωση από τους συμπαίκτες του στον ΠΑΟΚ.

Με φόντο το επερχόμενο ματς κόντρα στη Γαλλία, η Ελλάδα κοντραρίστηκε με τη Νέα Ζηλανδία σε φιλική αναμέτρηση και πέρασε ένα εύκολο απόγευμα στη Ριζούπολη.

Το σύνολο του Γκουστάβο Πογέτ πήρε τη νίκη με 2-0, με τους Γιάννη Κωνσταντέλια και Γιώργο Γιακουμάκη να πετυχαίνουν τα γκολ του αγώνα.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, μόλις στο 10ο λεπτό οι «Γαλανόλευκοι» άνοιξαν το σκορ, με τον νεαρό μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ να πετυχαίνει το παρθενικό του τέρμα με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Ο «Ντέλιας» επιχείρησε μία πολύ ωραία σέντρα-σουτ, η οποία μπέρδεψε τους πάντες και τελικά κατέληξε στα δίχτυα για το 1-0.

Στο 29ο λεπτό ο Γιακουμάκης διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Ο φορ της Ατλάντα Γιουνάιτεντ βρήκε τον δρόμο προς την εστία, όταν εκμεταλλευόμενος ένα ριμπάουντ - μετά από προσπάθεια του Κουρμπέλη - πλάσαρε υποδειγματικά.

Όπως είναι λογικό, αυτός που τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω του ήταν ο ποδοσφαιριστής του Δικεφάλου. Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πήρε φανέλα βασικού κι εκτός από το γκολ, ήταν αρκετά δραστήριος ενώ παράλληλα χάρισε για ακόμη ένα ματς κάποιες στιγμές... μαγείας.

Μετά τη λήξη του ματς, αρκετοί συμπαίκτες του 20χρονου ποδοσφαιριστή θέλησαν να αποθεώσουν τον «Ντέλια» μέσω των social media. Συγκεκριμένα, κάτω από το post που δημοσιοποίησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, οι Τσιγγάρας, Ντάντας και Νέσλον Ολιβέιρα ήταν αυτοί που σχολίασαν, ενώ λίγο νωρίτερα Τάισον και Βιεϊρίνια έδειξαν τη χαρά τους μέσα από ένα story.