Πογέτ: «Κρατάμε τη νίκη, τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας»

Γκουστάβο Πογέτ

i

©intime

Πογέτ: «Κρατάμε τη νίκη, τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας»

Δημήτρης Χούπης 22:04 - 17.11.2023

Παρά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έμεινε τόσο ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών της Εθνικής Ελλάδος, για τους οποίους σχολίασε πως είχαν στο μυαλό τους το ματς με τη Γαλλία.

Η Εθνική Ελλάδος επικράτησε με άνεση της Νέας Ζηλανδίας με 2-0 σε μία φιλική αναμέτρηση. Πλέον το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Γαλλία, το οποίο θα είναι και το τελευταία για τα προκριματικά του Euro 2024

Μετά τον αγώνα ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογέτ, αναφέρθηκε στην εικόνα των παικτών του, με τους οποίους δεν έμεινε τόσο ευχαριστημένος. Αφού όπως είπε κι ίδιος, είχαν το μυαλό τους στο ματς με τη Γαλλία. Την ίδια ώρα αναφέρθηκε και στον Γιάννη Κωνσταντέλια, σχολιάζοντας πως πλέον ξέρει τι μπορεί να δώσει στην ομάδα. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

Για το παιχνίδι: «Πολύ δύσκολο το παιχνίδι αυτό για να το παίξεις. Και ο αγωνιστικός χώρος και το άδειο γήπεδο. Πολύ δύσκολες οι συνθήκες. Και οι παίκτες είχαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους τη Γαλλία. Κρατάμε τη νίκη, το κλίμα της ομάδας και την 50ή συμμετοχή του Τζαβέλλα. Δεν θα ήθελα να αναλύσω τέτοιο ματς. Έχω υπάρξει παίκτης και ξέρω πόσο δύσκολο είναι κάτι τέτοιο. Δεν ήταν το καλύτερό μας παιχνίδι». 

Για τον Κωνσταντέλια και τη συνεργασία με Τσιμίκα: «Ήταν πολύ σημαντικό για μένα. Τα παιχνίδια του Μαρτίου θα είναι χωρίς τον Τζαβέλλα. Τώρα ξέρουμε περισσότερα για το τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας. Ήταν κάτι πολύ σημαντικό».