Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πογέτ στο ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία

Γκουστάβο Πογέτ

i

© intime

Ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Πογέτ στο ματς της Ελλάδας με τη Γαλλία

Τζιοβάνι Ζάκαρη 23:16 - 17.11.2023 / Ανανεώθηκε: 13:37 - 19.11.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θα βρίσκεται στον πάγκο της Ελλάδας στο επερχόμενο ματς με τη Γαλλία. Ποιος όμως θα τον αντικαταστήσει στον πάγκο της «γαλανόλευκης».

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε με νίκη την αναμέτρησή της εναντίον της Νέας Ζηλανδίας και πλέον στρέφει το βλέμμα της στη Γαλλία. Η «γαλανόλευκη» μπορεί να μην έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των προκριματικών του Euro, εντούτοις αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα ψάξει τη νίκη που θα της δώσει ώθηση, εν όψει συνέχειας.

Σε αυτή τη «μάχη» δεν θα είναι παρών ο Γκουστάβο Πογέτ, ο οποίος αναμένεται να παρακολουθήσει το ματς από την κερκίδα. Αυτό διότι ο Ουρουγουανός τεχνικός δέχθηκε κόκκινη κάρτα στο ματς με την Ολλανδία και επομένως θα εκτίσει την εν λόγω ποινή στον αγώνα της Τρίτης (21/11).

Το ερώτημα που γεννάται είναι το ποιος θα αντικαταστήσει τον Πογέτ, στον αγώνα της Ελλάδας με τη Γαλλία. Εκτός απρόοπτου, o άνθρωπος που θα βρεθεί στον πάγκο θα είναι ο ο Ισπανός Ζεράρ Νους. Ο ίδιος ήρθε στην Ελλάδα τον Φεβρουάριο του 2022, δεχόμενος την πρόταση του προπονητή της «γαλανόλευκης».

Πογέτ: «Κρατάμε τη νίκη, τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

22:04 - 17.11.2023

Πογέτ: «Κρατάμε τη νίκη, τώρα ξέρουμε τι μπορεί να μας δώσει ο Κωνσταντέλιας»

Παρά τη νίκη επί της Νέας Ζηλανδίας, ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έμεινε τόσο ικανοποιημένος με την εικόνα των παικτών της Εθνικής Ελλάδος, για τους οποίους σχολίασε πως είχαν στο μυαλό τους το ματς με τη Γαλλία.

Για την ιστορία, ο ίδιος είχε συνεργαστεί και με τον Τζον Φαν΄τ Σχιπ στο παρελθόν. O Νους ήταν βοηθός του Ολλανδού τεχνικού στη Μέλμπουρν Χαρτ, τη σεζόν 2013-14. Μαζί συνυπήρξαν στους πάγκους για 15 παιχνίδια, ενώ αργότερα οι δύο ακολούθησαν ξεχωριστές πορείες. 

Sportal Sunday Live με ρεπορτάζ Big 5, προκριματικά Euro και πολύ μπάσκετ

Κάντε Εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!