Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Λιβάι Γκαρσία για εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων

Λιβάι Γκαρσία

i

©Intime

Επιστρέφει στην Ελλάδα ο Λιβάι Γκαρσία για εξετάσεις λόγω ενοχλήσεων

Κώστας Τσίλης 16:33 - 20.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:05 - 20.11.2023

Στην Ελλάδα επιστρέφει ο Λιβάι Γκαρσία, μετά από ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ενώ βρισκόταν με την αποστολή του Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Η ατυχία δεν σταματάει για τον Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αφορμή στέκονται οι ενοχλήσεις που αισθάνθηκε ο άσος της ΑΕΚ, ο οποίος βρισκόταν με την αποστολή της εθνικής του ομάδας.

Ο ίδιος ενημέρωσε το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ πως δεν θα αγωνιστεί στα παιχνίδια του Τρινιντάντ και Τομπάγκο, επιλέγοντας αντ' αυτού να επιστρέψει στη χώρα μας προκειμένου να πραγματοποιήσει εξετάσεις

Ακόμα δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το τι έχει συμβεί, με τις εξετάσεις να είναι εκείνες που θα γνωστοποιήσουν οριστικά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο 26χρονος επιθετικός. Ο Λιβάι Γκαρσία αναμένεται να φτάσει στη χώρα μας νωρίς την Τετάρτη, καθώς το ταξίδι από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο μόνο εύκολο δεν είναι.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γκαρσία είναι αρκετά άτυχος τη φετινή χρονιά, αφού λόγω τραυματισμών έχασε τις σημαντικές αναμετρήσεις με Άγιαξ και Μαρσέιγ, ενώ έμεινε εκτός και στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ