Μέσα ο Άμραμπατ για το ματς της ΑΕΚ στα Γιάννενα, εκτός ξανά ο Γιόνσον
i

Νορντίν Άμραμπατ και Γενς Γιόνσον/©intime

Μέσα ο Άμραμπατ για το ματς της ΑΕΚ στα Γιάννενα, εκτός ξανά ο Γιόνσον

Κώστας Τσίλης 15:21 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:21 - 23.11.2023

Επέστρεψε σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων της ΑΕΚ ο Άμραμπατ και θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι, συνεχίζει με συντηρητικό πρόγραμμα δουλειάς ο Γιόνσον, αύριο στα Σπάτα Πινέδα και Κάλενς

Η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ στα Σπάτα, ήταν σε μεγάλο βαθμό ενδεικτική, για την κατάσταση των ποδοσφαιριστών που μπήκαν στην διακοπή με ζητήματα τραυματισμών. Καταρχάς ενόψει του ματς της Κυριακής με τα Γιάννενα. Ο Νορντίν Άμραμπατ προπονήθηκε σήμερα σε φουλ ρυθμούς μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Αυτό σημαίνει πως θα είναι κανονικά στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΣ. Άλλωστε υπάρχουν ακόμα δυο γεμάτες προπονήσεις σε φουλ ένταση, προκειμένου ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός να βρει ξανά τον αγωνιστικό του ρυθμό. Και δεδομένα θα είναι στην αποστολή που θα ταξιδέψει στα Γιάννενα.

Αντίθετα ο Γενς Γιόνσον συνέχισε και σήμερα το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Και ως εκ τούτου έχουν σχεδόν εκμηδενιστεί οι πιθανότητες να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι. Άλλωστε ακόμα και αύριο, δεν πρόκειται να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Επομένως δεν μπορεί να είναι έτοιμος, για να μπει στην αποστολή για ματς την Κυριακή.

Όσον αφορά τον Ορμπελίν Πινέδα και τον Άλεξ Κάλενς, αναμένεται να επιστρέψουν σήμερα στην Αθήνα από Μεξικό και Περού αντίστοιχα. Επομένως η πρώτη τους προπόνηση στα Σπάτα, θα γίνει αύριο το πρωί. Και θα έχουν μπροστά τους επί της ουσίας μόνο δυο ημέρες δουλειάς, μέχρι το ματς της Κυριακής με τον ΠΑΣ.