Διαφορετικός τραυματισμός για τον Γκαρσία, ίδια τακτική επιστροφής στην δράση
i

Λιβάι Γκαρσία/©intime

Διαφορετικός τραυματισμός για τον Γκαρσία, ίδια τακτική επιστροφής στην δράση

Κώστας Τσίλης 20:13 - 23.11.2023 / Ανανεώθηκε: 20:14 - 23.11.2023

Δεν έχει σχέση το πρόβλημα που τώρα αντιμετωπίζει ο Γκαρσία, μ' αυτό που τον ταλαιπώρησε το προηγούμενο διάστημα, όμως για την επιστροφή του παίκτη στην δράση της ΑΕΚ, ο Αλμέιδα θα ακολουθήσει ακριβώς ίδια τακτική

Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ούτε ο Ματίας Αλμέιδα, ούτε ουδείς στην ΑΕΚ χαμογελαστός για το γεγονός πως ο Λιβάι Γκαρσία επέστρεψε με τραυματισμό από τις υποχρεώσεις με την εθνική του ομάδα. Όμως από την άλλη μεριά, δίνει μια ανακούφιση το γεγονός πως οι εξετάσεις δεν έδειξαν πως πρόκειται για μια πολύ σοβαρή ζημιά και κυρίως για το γεγονός πως δεν έχει απολύτως καμία σχέση ούτε με το πρόβλημα που ταλαιπώρησε τον παίκτη το προηγούμενο διάστημα, ούτε πολύ περισσότερο με κοιλιακούς. 

Είναι ένα πρόβλημα τραυματισμού πολύ διαφορετικό απ' αυτό που κράτησε τον Γκαρσία για μεγάλο διάστημα εκτός "μάχης". Ωστόσο η τακτική που θα ακολουθήσει ο Αλμέιδα ως προς την διαδικασία επιστροφής του Λιβάι στην αγωνιστική δράση, δεν πρόκειται να αλλάξει. Υπό την έννοια πως δεν θα υπάρξει απολύτως καμία βιασύνη, ακόμα και αν ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να παίξει ή αισθάνεται πολύ καλύτερα. 

Με προσεκτικά βήματα και όταν ο Γκαρσία θα είναι στο 100% της ετοιμότητάς του, θα μπει ξανά στην αγωνιστική εξίσωση του Αλμέιδα. Έτσι κι αλλιώς αυτό δεν αφορά το παιχνίδι της Κυριακής, που δεν υπήρχε θέμα να προλάβει να δώσει το παρών ο Λιβάι. Περισσότερο έχει να κάνει με το ματς της Πέμπτης με την Μπράιτον. Και χωρίς φυσικά ακόμα τίποτα να είναι κλειδωμένο, καθώς όλα εξαρτώνται από την πορεία της αποθεραπείας, οι πιθανότητες να είναι εγκαίρως έτοιμος 100% ο Γκαρσία είναι πολύ λιγότερες απ' αυτές να έχει προλάβει. Αν μάλιστα χρειαστεί, το ίδιο θα ισχύει ακόμα και για το επόμενο ματς πρωταθλήματος, με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια την επόμενη Δευτέρα.