Με Φερνάντες αλλά χωρίς Μήτογλου και Μουκουντί η ΑΕΚ στον Βόλο

Πάολο Φερνάντες

i

©Intime

Με Φερνάντες αλλά χωρίς Μήτογλου και Μουκουντί η ΑΕΚ στον Βόλο

Κώστας Τόπας 14:08 - 04.04.2023 / Ανανεώθηκε: 17:28 - 05.04.2023

Χωρίς τον Γεράσιμο Μήτογλου θα ταξιδέψει στον Βόλο η ΑΕΚ, καθώς ο Έλληνας αμυντικός ταλαιπωρείται από ίωση. Εκτός και οι Μουκουντί, Σιντιμπέ και Άμραμπατ. Μέσα ο Πάολο Φερνάντες.

Η ΑΕΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Βόλο την Τετάρτη (05/05, 18:00), για την τρίτη αγωνιστική των Play Offs της Stoiximan Super League.

Ο Ματίας Αλμέιδα είδε τον Γεράσιμο Μήτογλου να ταλαιπωρείται με ίωση κι έτσι δεν θα τον έχει στη διάθεσή του για τον αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Οπως επίσης ο Αργεντινός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των τραυματιών Τζιμπρίλ Σιντιμπέ, Νόρντιν Άμραμπατ και του ανέτοιμου Αρόλντ Μουκουντί.

Από την άλλη στην αποστολή επιστρέφει ο Πάολο Φερνάντες, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες υποβλήθηκε σε επέμβαση ρουτίνας για αρρυθμίες στην καρδιά αλλά προπονήθηκε κανονικά, όπως και ο Τομ Φαν Βέερτ, που ξεπέρασε το διάστρεμμα που τον ταλαιπωρούσε.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Νεμάνια Ραντόνια, προκειμένου να υπάρχει μια ακόμη λύση για το δεξί άκρο της άμυνας των «κιτριμόμαυρων».