Με Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Βίντα αλλά χωρίς Μουκουντί η αποστολή της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ

Ο Μουκουντί

i

©intime

Με Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Βίντα αλλά χωρίς Μουκουντί η αποστολή της ΑΕΚ για ΠΑΟΚ

Κώστας Τσίλης 14:47 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 14:48 - 01.04.2023

Με τον Λιβάι Γκαρσία, τον Ντομαγκόι Βίντα και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, αλλά χωρίς τον Μουκουντί αποτελείται η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον ΠΑΟΚ.

Η τελευταία προπόνηση στα Σπάτα πριν από το κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, «έδειξε» και την αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη. Ο Λιβάι Γκαρσία, που ήδη από την Πέμπτη είναι σε φουλ ρυθμούς δουλειάς, αλλά και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς με τον Ντομαγκόι Βίντα που και σήμερα προπονήθηκαν κανονικά, είναι στις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα. Αντίθετα έχει μείνει εκτός και ο Αρόλντ Μουκουντί και ο Τομ Φαν Βέερτ.

Ο Καμερουνέζος κεντρικός αμυντικός δεν κατάφερε ούτε και στην τελευταία προπόνηση να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις και να μπει σε κανονικούς ρυθμούς δουλειάς. Και ως εκ τούτου έμεινε εκτός μάχης. Ο Φαν Βέερτ έβγαλε μεν σήμερα ξανά μεγάλο κομμάτι της προπόνησης. Ωστόσο ακόμα δεν είναι στο 100% της ετοιμότητας του και έτσι έμεινε και αυτός εκτός της αποστολής που θα ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό που έχει πάντως σημασία για τον Αλμέιδα, είναι πως τουλάχιστον πρόλαβαν να μπουν εγκαίρως στις προπονήσεις ο Γκαρσία, ο Γκατσίνοβιτς και ο Βίντα. Και μάλιστα ειδικά ο Λιβάι, αναμένεται να βρεθεί και στην βασική ενδεκάδα.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ που θα ταξιδέψει για την Θεσσαλονίκη για το ματς με τον ΠΑΟΚ: Αθανασιάδης, Στάνκοβιτς, Ρότα, Σιντιμπέ, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Πινέδα, Φράνσον, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκαρσία, Αραούχο.