Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Ράζβαν Λουτσέσκου

i

Ράζβαν Λουτσέσκου/ⒸIntime

Οι δοκιμές του Λουτσέσκου για το ντέρμπι με ΑΕΚ

Μάνος Τσαλγατίδης 10:31 - 01.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:33 - 01.04.2023

Οι σκέψεις του Ράζβαν Λουτσέσκου για την ενδεκάδα και η ανακούφιση του για Ίνγκασον και Κουλιεράκη.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική των Play Off της Super League και ο Ράζβαν Λουτσέσκου ήδη καταστρώνει τα πλάνα του αναφορικά με το ντέρμπι. 

Το τρελό πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β: Τέσσερα γκολ και παραλίγο σύρραξη στους δύο πάγκους (vids)
SUPER LEAGUE 2

17:03 - 31.03.2023

Το τρελό πρώτο ημίχρονο ανάμεσα σε ΑΕΛ και ΠΑΟΚ Β: Τέσσερα γκολ και παραλίγο σύρραξη στους δύο πάγκους (vids)

Απ’ όλα -και με το παραπάνω- είχε το πρώτο ημίχρονο ανάμεσα στην ΑΕΛ και τον ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα της Super League 2, καθώς εκτός από το ότι σημειώθηκαν τέσσερα γκολ, λίγο έλειψε να έχουμε αψιμαχίες ανάμεσα στους ανθρώπους των δύο ομάδων.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, είδε τους Ίνγκασον και Κουλιεράκη να προπονούνται κανονικά τις προηγούμενες δύο ημέρες και έτσι η... ανησυχία που υπήρχε για το κέντρο της αμυντικής γραμμής του Δικεφάλου έχει ξεπεραστεί. Βέβαια οι «ασπρόμαυροι» έχουν ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς ο Τόμας Κεντζιόρα θα μείνει εκτός για τις επόμενες έξι εβδομάδες λόγω θλάσης δευτέρου βαθμού.

Ο Πολωνός πάντως, δεν ήταν στα πλάνα για την αρχική ενδεκάδα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Στις δοκιμές του Ράζβαν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, κάτω από τα δοκάρια ήταν προφανώς ο Κοτάρσκι, ενώ η αμυντική γραμμή από τη στιγμή που επέστρεψαν Κουλιεράκης και Ίνγκασον αποτελούνταν από τους εν λόγω δύο συν τους Ράφα και Σάστρε.

Στη μεσαία γραμμή φαίνεται πως ο Αουγκούστο έχει σίγουρη της θέση του ενώ δίπλα του δοκιμάστηκαν τόσο ο Τιάγκο Ντάντας, όσο και ο Στέφαν Σβαμπ.

Κωνσταντέλιας, Αντρίγια και Νάρεϊ φαίνεται πως θα πάρουν φανέλα βασικού στο ντέρμπι, ενώ δοκιμάστηκε και ο Τάισον στα άκρα, κυρίως στη θέση του Σέρβου.

Στην κορυφή της επίθεσης ο Ολιβέιρα έχει... καπαρωμένη τη θέση του και αυτό δεν αλλάζει.