Με οδηγό την περυσινή σεζόν για το 2Χ2 η ΑΕΚ

ΑΕΚ

i

©Intime

Με οδηγό την περυσινή σεζόν για το 2Χ2 η ΑΕΚ

Κώστας Τόπας 10:52 - 17.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:52 - 17.12.2023

Με οδηγό την περυσινή σεζόν, η ΑΕΚ θα επιδιώξει να κατακτήσει ισάριθμες νίκες στα δύο εναπομείναντα παιχνίδια που απομένουν για το τέλος το 2023.

Η ΑΕΚ αφήνει πίσω της τον αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και στρέφει την προσοχή της στο πρωτάθλημα, με πρωταρχικό στόχο το τέλος της τρέχουσας σεζόν να την βρει ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Την Δευτέρα (18/12, 17:00) η ΑΕΚ κοντράρεται με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο, με την ιστορία των αναμετρήσεων να είναι υπέρ της μιας και στα 13 παιχνίδια που έχει δώσει εκεί, η Ένωση έχει κατακτήσει εννέα νίκες, έχοντας παράλληλα μία ισοπαλία και τρεις ήττες. Τελευταία φορά μάλιστα που δεν έφυγε με βαθμούς από την έδρα των «καναρινιών» ήταν το 2018, όταν και ηττήθηκε με 2-1. Εκτοτε έχει χτίσει ένα σερί πέντε αγώνων χωρίς ήττα, με τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία.

Αν καταφέρει και περάσει το εμπόδιο του Παναιτωλικού, τότε η ΑΕΚ θα πρέπει να επικρατήσει και του Πανσερραϊκού (21/12, 17:00) την Πέμπτη, προκειμένου να κλείσει με θετικό πρόσημο τον Δεκέμβρη και να φτάσει τους 36 βαθμούς. Οσους δηλαδή είχε και πέρυσι μετά το τέλος 15 αγωνιστικών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Τότε όμως η διαφορά με τον Παναθηναϊκό ήταν στο -4 ενώ φέτος, η Ένωση βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή. 

Επιπλέον, με ενδεχόμενο 2Χ2 μέχρι το τέλος του 2023, η ΑΕΚ θα κλείσει τον Δεκέμβρη, έχοντας μόνο νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα. Οπως ακριβώς είχε συμβεί και την περασμένη σεζόν. Τελευταία φορά που η Ένωση δεν ολοκλήρωσε τον τελευταίο μήνα ενός έτους με νίκες ήταν τη σεζόν 2021-22. Τότε, οι «κιτρινόμαυροι» είχαν απολογισμό δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. 

Το «παλεύει» ο Πινέδα για το Αγρίνιο
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

16:25 - 16.12.2023

Το «παλεύει» ο Πινέδα για το Αγρίνιο

Θέλει πολύ να παίξει στο ματς της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό την Δευτέρα ο Πινέδα και κάνει προσπάθεια για να το καταφέρει, αλλά παραμένει εξαιρετικά αμφίβολο - Κανονικά προπονήθηκε ο Σιμάνσκι

Ετσι, με οδηγό την περυσινή σεζόν, η ΑΕΚ θα κυνηγήσει δύο «τρίποντα» στα εναπομείναντα παιχνίδια του 2023, προκειμένου να κλείσει ακόμη μία χρονιά με θετικό πρόσημο.

🔴Sportal Sunday Live με Ατρόμητος - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της αγωνιστικής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!