Με πέντε απουσίες η προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Λαμίας (vid)

Λιβάι Γκαρσία & Νορντίν Άμραμπατ

i

©Intime

Με πέντε απουσίες η προπόνηση της ΑΕΚ ενόψει Λαμίας (vid)

Κώστας Τσίλης 10:40 - 06.03.2024 / Ανανεώθηκε: 10:46 - 06.03.2024

Η ΑΕΚ συνεχίζει την προετοιμασία της για την πρεμιέρα των πλέι οφ με τη Λαμία, στη Φθιώτιδα, με τον Ματίας Αλμέιδα να έχει αρκετές απουσίες στην προπόνηση της Τετάρτης (06/03).

Η ΑΕΚ στρέφει την προσοχή της στην πρώτη αναμέτρηση που θα κληθεί να δώσει στα Play Offs, απέναντι στη Λαμία, εκτός έδρας. Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν πάρει ρεπό τη Δευτέρα (05/03), προκειμένου να ξεκουραστούν και να γεμίσουν μπαταρίες μετά ματς-ροντέο με τον Άρη. Ετσι, επέστρεψαν την Τρίτη (05/03) προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία για την πρεμιέρα του μίνι πρωταθλήματος την ερχόμενη Κυριακή.

Σήμερα (06/03), οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης ανέβασαν ρυθμούς, με τον Ματίας Αλμέιδα ωστόσο να μην έχει στη διάθεσή του αρκετούς ποδοσφαιριστές του ρόστερ.

Συγκεκριμένα, ο Αργεντινός τεχνικός είδε τους Λιβάι Γκαρσία, Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, Νορντίν Άμραμπατ Πάολο Φερνάντες και Ζίνι να μην ακολουθούν κανονικό πρόγραμμα προπόνησης.

Ο 26χρονος επιθετικός από το Τρινιντάντ και Τομπάκο δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα (06/03) κι έτσι δυσκολεύει η παρουσία του, για το ματς στη Λαμία στην πρεμιέρα των Play Offs. Οπως το ίδιο ισχύει και για τον Φερνάντες. Από την άλλη, ο Άμραμπατ συνεχίζει να ακολουθεί αποφόρτιση. Οσον αφορά τον Γκατσίνοβιτς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός κάνει ατομικό πρόγραμμα και βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής.

Τέλος, ο Ζίνι έχει ακόμα χρόνο μπροστά του για να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς. Σε γενικές γραμμές πάντως οι πιθανότητες για να προλάβουν το ματς με τη Λαμία οι συγκεκριμένοι αυτοί ποδοσφαιριστές, είναι δύσκολες.