Με ελληνικό «άρωμα» η προεπιλογή της Σερβίας για τα παιχνίδια του Μαρτίου

Αντρίγια Ζίβκοβιτς & Φίλιπ Μλαντένοβιτς

i

©Intime

Με ελληνικό «άρωμα» η προεπιλογή της Σερβίας για τα παιχνίδια του Μαρτίου

Κώστας Τόπας 10:28 - 06.03.2024

Η ομοσπονδία της Σερβίας έκανε γνωστή την προεπιλογή του Ντράγκαν Στόικοβιτς για τα παιχνίδια που θα δώσει η εθνική Σερβίας μέσα στον Μάρτιο.

Ο Ντράγκαν Στόικοβιτς γνωστοποίησε την προεπιλογή του για τα φιλικά που θα δώσει η εθνική Σερβίας μέσα στον Μάρτιο. Ο 59χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε σε αυτή τη λίστα του τρεις ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς του ΠΑΟΚ, τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς του Παναθηναϊκού και τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς της ΑΕΚ. Από την άλλη εκτός έμεινε ο Φίλιπ Τζούριτσιτς.

Οσον αφορά τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ είναι στα πιτς λόγω τραυματισμού τις τελευταίες μέρες και μένει να φανεί αν θα δώσει το παρών σε αυτά τα ματς.

Αξίζει να σημειωθεί πως στη συγκεκριμένα λίστα συμπεριλήφθηκε και ο Νεμάνια Μακσίμοβιτς, ο οποίος αγωνίζεται στη Χετάφε, αλλά ουσιαστικά θα ανήκει στον Παναθηναϊκό από τη νέα σεζόν.

Η Stoiximan Super League αποφασίζει για πρόγραμμα playoffs - playouts και την αναβολή λόγω Εθνικής
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

09:54 - 06.03.2024

Η Stoiximan Super League αποφασίζει για πρόγραμμα playoffs - playouts και την αναβολή λόγω Εθνικής

Το μεσημέρι της Τετάρτης (6/3, 15:15) θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Stoiximan Super League μέσω τηλεδιάσκεψης για την επικύρωση της βαθμολογίας και το πρόγραμμα των playoffs και των playouts. Παράλληλα θα συζητηθεί το αίτημα της Εθνικής για να αναβληθεί η δεύτερη αγωνιστική των playoffs.

Η Σερβία θα δώσει μία σειρά φιλικών αγώνων το προσεχές διάστημα. Αρχικά, με τη Ρωσία στη Μόσχα στις 21 Μαρτίου και τέσσερις μέρες μετά την Κύπρο στη Λάρνακα.