Αγωνία στην ΑΕΚ για Άμραμπατ αλλά και για Γκατσίνοβιτς
i

Νορντίν Άμραμπατ και Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intime

Αγωνία στην ΑΕΚ για Άμραμπατ αλλά και για Γκατσίνοβιτς

Κώστας Τσίλης 18:23 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:23 - 04.03.2024

Το μυαλό του Αλμέιδα πλέον πηγαίνει στην πρεμιέρα των Play Offs και η αγωνία του θα είναι για την παρουσία ή όχι του Άμραμπατ αλλά και του Γκατσίνοβιτς

Για περισσότερους από έναν λόγους, αυτό που έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Κλεάνθης Βικελίδης ήταν και σκληρό και δύσκολο για την ΑΕΚ. Παρόλα αυτά ο Ματίας Αλμέιδα έχει αποδείξει πολλές φορές, πως δεν είναι απ' αυτούς που θα επιτρέψουν να μείνει η ομάδα σε κάτι στραβό που έχει συμβεί. Όσο σκληρό και αν ήταν. Πάντα ο Αργεντινός τεχνικός στρέφει το βλέμμα στην επομένη μέρα. Και ειδικά τώρα, που υπάρχει μπροστά η πρεμιέρα των Play Offs.

Η ΑΕΚ να κορνιζάρει στα αποδυτήρια, πως έκαψε το τελευταίο «κανονάκι» αφέλειας
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

23:49 - 03.03.2024

Η ΑΕΚ να κορνιζάρει στα αποδυτήρια, πως έκαψε το τελευταίο «κανονάκι» αφέλειας

Με μια τεράστια ποδοσφαιρική αφέλεια πέταξε η ΑΕΚ το σπουδαίο πλεονέκτημα να μην χρειάζεται να κοιτάξει πίσω της, το κάνει για πολλοστή φορά φέτος, αλλά τώρα δεν υπάρχει το περιθώριο να μην είναι η τελευταία - Γράφει ο Κώστας Τσίλης.

Ο Αλμέιδα έχει δώσει για σήμερα στους ποδοσφαιριστές του ρεπό. Από αύριο, θα αρχίσει η προετοιμασία της ΑΕΚ για το πρώτο ματς αυτού του μίνι πρωταθλήματος. Αλλά και η αγωνία τόσο για τον Νορντίν Άμραμπατ, όσο και για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός αποχώρησε με πρόβλημα από το ματς με τον Άρη. Μάλιστα ζήτησε ο ίδιος αλλαγή, δείχνοντας προς τον πάγκο το πόδι του που ήταν "μπαταρισμένο".

Αύριο αναμένεται να κάνει εξετάσεις ο Άμραμπατ, για να φανεί αν υπάρχει ζημιά αλλά και ποιο είναι το μέγεθός της. Ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει δείξει πως έχει πολύ γερή κράση. Από την άλλη μεριά, είναι ανησυχητικό το γεγονός πως φάνηκε να έχει ενοχλήσεις σε σημείο που ήδη προϋπήρχε πρόβλημα. Και φυσικά ο Αλμέιδα θα έχει αγωνία για την κατάσταση του Άμραμπατ, καθώς σ' όλα τα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ, ήταν πολύ επιδραστικός.

Όμως η αγωνία του Αργεντινού τεχνικού δεν περιορίζεται στον Μαροκινό. Υπάρχει και η περίπτωση του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ο Σέρβος χαφ έχει απουσιάσει από την τρία τελευταία ματς της ΑΕΚ. Υποφέρει από ένα πρόβλημα τραυματισμού. Και μένει μέσα στην εβδομάδα να φανεί, αν θα μπορέσει να προλάβει να είναι εγκαίρως έτοιμος για την πρεμιέρα των Play Offs. Με τις πιθανότητες πάντως, να μην φαίνεται πως είναι με το μέρος του Σέρβου χαφ.