Και τώρα «φωτιά» το πρωτάθλημα: Οι αποδόσεις για την ανάδειξη πρωταθλητή πριν την έναρξη των Play Offs
i

/©Intime

Και τώρα «φωτιά» το πρωτάθλημα: Οι αποδόσεις για την ανάδειξη πρωταθλητή πριν την έναρξη των Play Offs

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:11 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:28 - 04.03.2024

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League η ΑΕΚ συνεχίζει να έχει το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου σύμφωνα με τους bookmakers. Οι αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών για τον πρωταθλητή της σεζόν 2023-24.

Το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Stoiximan Super League βρήκε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Η ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου μετά την εκτός έδρας νίκη επί της Λαμίας (0-2) και σε συνδυασμό με το 3-3 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ανάμεσα στον Άρη και την ΑΕΚ προσπέρασε την «Ένωση» κι είναι πρώτη με 60 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται πλέον ο Ολυμπιακός με 56 βαθμούς μετά το 3-0 επί του Βόλου και στο +1 από τον Παναθηναϊκό, ο οποίος ήρθε ισόπαλος με τον ΟΦΗ (2-2) στο «Γεντί Κουλέ». Υπενθυμίζεται ότι επιστράφηκε ένας βαθμός τους «ερυθρόλευκους» από το CAS.

Έτσι λοιπόν, η «μάχη» λοιπόν για την κατάκτηση του τίτλου συνεχίζεται κι όλα θα κριθούν στο μίνι πρωτάθλημα που ξεκινάει την προσεχή Κυριακή (10/3). Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι στην πρώτη θέση στην βαθμολογική κατάταξη, ωστόσο οι στοιχηματικές εταιρείες δίνουν ένα μικρό προβάδισμα στην ΑΕΚ για να στεφθεί back to back πρωταθλήτρια. Από εκεί και πέρα ο ΠΑΟΚ κι ο Ολυμπιακός προσφέρονται για στοιχηματισμό μία μονάδα περίπου παραπάνω από την απόδοση που δίνεται στους «κιτρινόμαυρους». Τέλος, τέταρτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου παραμένει σύμφωνα με τους bookmakers ο Παναθηναϊκός, αλλά πλέον βρίσκεται σε σχεδόν διψήφια απόδοση.

Τι σημαίνει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και γιατί μπορεί ν' αναδείξει πρωταθλητή
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

21:41 - 03.03.2024

Τι σημαίνει η κατάκτηση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο και γιατί μπορεί ν' αναδείξει πρωταθλητή

Η πρωτιά στην κανονική διάρκεια μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Το πλεονέκτημα που δίνει η κορυφή στον ΠΑΟΚ στην κανονική διάρκεια κόντρα σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι αποδόσεις για την κατάκτηση του πρωταθλήματος:

ΑΕΚ: 2.40
ΠΑΟΚ: 3.40
Ολυμπιακός: 3.50
Παναθηναϊκός: 9.50