Ο Τερίμ έδωσε διήμερο ρεπό, ο Βαγιαννίδης συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες

Μπερνάρ

i

Intime

Ο Τερίμ έδωσε διήμερο ρεπό, ο Βαγιαννίδης συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες

Μπάμπης Τσιμπίδας 00:34 - 04.03.2024 / Ανανεώθηκε: 00:52 - 04.03.2024

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού θα επιστρέψουν στις προπονήσεις την Τετάρτη για να αρχίσουν προετοιμασία για τα Play Offs, σε ένα παιχνίδι που δεν θα είναι διαθέσιμος να αγωνιστεί ο Γιώργος Βαγιαννίδης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού επέστρεψε στην Αθήνα το βράδυ της Κυριακής, αμέσως μετά την αποχώρηση της από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης». Η ομάδα μετακινείται με τσάρτερ και δεν χρησιμοποιεί τις πτήσεις της γραμμής, ακόμα και στις πόλεις που τα δρομολόγια είναι πυκνά.

Η νέα απώλεια βαθμών, η μέτρια απόδοση των παικτών και η πτώση της ομάδας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ανησυχούν τον Φατίχ Τερίμ, αλλά δεν στάθηκαν αρκετά για να αλλάξει ο προπονητικός σχεδιασμός της εβδομάδας. Ο Τούρκος προπονητής έχει σχεδιάσει την προετοιμασία για τα Play Offs και επιμένει σε αυτόν, ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων.

Ο Τερίμ έχει παραχωρήσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές του τη Δευτέρα και την Τρίτη, κρίνοντας πως πρέπει να ξεκουραστούν μετά από ένα βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή. Η ισοπαλία στο Ηράκλειο δεν μετέβαλλε, τουλάχιστον μέχρι τώρα, το σκεπτικό του 71χρονου τεχνικού.

Οι «πράσινοι» θα μεταβούν το απόγευμα της Τετάρτης στο «Γεώργιος Καλαφάτης», για να προπονηθούν ξανά. Παράλληλα, θα μάθουν και το ακριβές πρόγραμμα των Play Offs, για να δουλέψουν για τον αντίπαλο και στο γήπεδο που θα αγωνιστούν. Επειδή ίσως να χρειαστεί να ταξιδέψουν στη Θεσσαλονίκη ή στη Λαμία.

«Τούρμπο» ο Τερίμ για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» από τον Παπαπέτρου
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

23:29 - 03.03.2024

«Τούρμπο» ο Τερίμ για τα «δύο μέτρα και δύο σταθμά» από τον Παπαπέτρου

Ο Αθηναίος διαιτητής Τάσος Παπαπέτρου που χειρίστηκε το VAR στο ΟΦΗ - Παναθηναϊκός, καθόρισε με τις κρίσεις του την έκβαση του ματς. Με τη διφορούμενη στάση του να προκαλεί τη σφοδρή αντίδραση του Φατίχ Τερίμ, ο οποίος ήταν έξαλλος μετά τη λήξη.

Ο Τερίμ δεν υπολογίζει για την πρεμιέρα της διαδικασίας τον Γιώργο Βαγιαννίδη. Ο νεαρός δεξιός μπακ «κιτρινίστηκε» απέναντι στον ΟΦΗ και συμπλήρωσε κάρτες και θα τιμωρηθεί με ποινή μιας αγωνιστικής το επόμενο παιχνίδι. Τουλάχιστον, ο Γουίλιαν Αράο εξέτισε και θα τεθεί στη διάθεση του Τούρκου.

Σε ότι αφορά τους τραυματίες, ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς και ο Χουάνκαρ αναμένεται να έχουν αποθεραπευτεί, ενώ ο Τιν Γεντβάι έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει. Διότι ο Σλοβένος εξτρέμ και ο Ισπανός αριστερός μπακ γυμνάζονται εντατικά, ενώ ο Κροάτης στόπερ ακόμα υποβάλλεται σε θεραπεία.