H ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ - Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία!

Ματίας Αλμέιδα

i

© Intime

H ενδεκάδα της ΑΕΚ κόντρα στην Αντβέρπ - Εκτός αποστολής ο Λιβάι Γκαρσία!

Τζιοβάνι Ζάκαρη 20:56 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 21:14 - 30.08.2023

Δείτε τις επιλογές του Ματίας Αλμέιδα όσον αφορά το αρχικό σχήμα της ΑΕΚ για τη ρεβάνς με την Αντβέρπ στα playoffs του Champions League.

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Αντβέρπ στην «OPAP Arena» και στόχο έχει την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League. Για να το κάνει θα πρέπει να ανατρέψει το σκορ του πρώτου αγώνα (1-0), μπροστά στους χιλιάδες φιλάθλους της.

Ο Ματίας Αλμέιδα έκανε γνωστή την ενδεκάδα για το παιχνίδι και σε αυτή επιστρέφει ο Τσιτσάν Στάνκοβιτς, αντί του Γιώργου Αθανασιάδη, στα γκολποστ. Μπροστά του στα στόπερ θα έχει τους Μουκουντί - Βίντα, ενώ στα άκρα θα αγωνιστούν οι Χατζισαφί από τα αριστερά και Ρότα από τα δεξιά. 

Σιμάνσκι και Πινέδα θα βρίσκονται στο κέντρο, ενώ μπροστά τους θα παίξουν οι Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς στα άκρα και ο Τσούμπερ πίσω από τον Πόνσε.

Ο Λιβάι Γκαρσία παρότι κατάφερε να συμπεριληφθεί χθες στην αποστολή, τελικά αποκλείστηκε από τον Ματίας Αλμέιδα που δεν θέλησε να ρισκάρει με την υγεία του φορ από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο.

Αναλυτικά η ενδεκάδα της ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Στάνκοβιτς, Ρότα, Μουκουντί, Βίντα, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Πινέδα, Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ, Τσούμπερ, Πόνσε