Ο Γκουστάβο Πογέτ και στην «OPAP Arena» για να δει την ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Γκουστάβο Πογέτ

i

©Intime

Ο Γκουστάβο Πογέτ και στην «OPAP Arena» για να δει την ΑΕΚ με την Αντβέρπ

Sportal newsroom 15:53 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 18:05 - 30.08.2023

Ο Γκουστάβο Πογέτ μετά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Μπράγκα στο ΟΑΚΑ θα βρεθεί και στην «OPAP Arena» για να παρακολουθήσει τον επαναληπτικό αγώνα της ΑΕΚ με την Αντβέρπ.

Ο Γκουστάβο Πογέτ θα παραστεί στο σημερινό αγώνα (30/8, 22.00) της ΑΕΚ με την Αντβέρπ για τα playoffs του Champions League. Μαζί με τον προπονητή της Εθνικής μας ομάδας θα βρίσκονται και ο Κώστας Κωνσταντινίδης, τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων αλλά και ο αθλητικός διευθυντής της Εθνικής, Τάκης Φύσσας.

Η ΑΕΚ στην πρώτη αναμέτρηση στο Βέλγιο έχασε 1-0 με το γκολ του Βίνσεντ Γιάνσεν και παρά το αριθμητικό της πλεονέκτημα από το 50ο λεπτό λόγω της αποβολής του Μπατάιγ δεν κατάφερε να πετύχει ένα γκολ που θα έκανε πιο εύκολη της ζωή της για τον επαναληπτικό με τους νταμπλούχους Βελγίου. 

Η ΑΕΚ για να φτάσει να αντιμετωπίσει την Αντβέρπ έπρεπε να περάσει προηγουμένως το εμπόδιο της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, με τον πιο δραματικό τρόπο που μπορούσε να σκεφτεί κανείς, πετυχαίνοντας δυο γκολ στις καθυστερήσεις. Αρχικά με τον Σέρχιο Αραούχο και μετά με τον Ντομαγκόι Βίντα, που σκόραρε απέναντι στην πρώην του ομάδα, έπειτα από το χαμένο πέναλτι του Λιβάι Γκαρσία.