«Η Σέφιλντ ξεκαθάρισε στην ΑΕΚ πως ο Μπάλντοκ δεν πωλείται»

Τζορτζ Μπάλντοκ

i

©Intime

«Η Σέφιλντ ξεκαθάρισε στην ΑΕΚ πως ο Μπάλντοκ δεν πωλείται»

Sportal newsroom 14:07 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 14:12 - 30.08.2023

Νέο δημοσίευμα στο Νησί, αναφέρει πως η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ, ωστόσο η απάντηση που έλαβε ήταν αρνητική.

Λίγες ώρες πριν τη ρεβάνς της ΑΕΚ με την Αντβέρπ, ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκάλυψε ενδιαφέρον της Ένωσης για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Μάλιστα, όπως ανέφερε, η ΑΕΚ βρίσκεται ήδη σε διαδικασία συζητήσεων με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του 30χρονου Έλληνα διεθνή δεξιού μπακ.

Η ΑΕΚ είναι ξεκάθαρο πως δεν έσπευσε να κλείσει την υπόθεση Μπάλντοκ, την οποία άνοιξε ο ίδιος ρεπόρτερ που αποκάλυψε την μεταγραφή του Πόνσε. Νέο δημοσίευμα από το Νησί και συγκεκριμένα σελίδα που ασχολείται με το ρεπορτάζ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναφέρει πως ο σύλλογος της Premier League δέχθηκε κρούση από την ΑΕΚ για τον Μπάλντοκ, ωστόσο φαίνεται ότι η απάντηση που έδωσε στους ανθρώπους της Ένωσης ήταν αρνητική.

Παρ' όλα αυτά τα αγγλικά ΜΜΕ τονίζουν πως ο 30χρονος αμυντικός είναι θετικός στην ΑΕΚ μιας κι επιθυμία του είναι να μετακομίσει στην Ελλάδα.

Ο Μπάλντοκ έχει συμβόλαιο με τους «blades» μέχρι το καλοκαίρι του 2024. Τη φετινή σεζόν έχει ήδη δύο εμφανίσεις στην Premier League, μετρώντας 161 λεπτά με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Συνολικά έχει 72 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Αγγλίας και 137 συμμετοχές στην Championship.