Θέλει το «μπαμ» με Μπάλντοκ η ΑΕΚ - Τι λένε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ

Θέλει το «μπαμ» με Μπάλντοκ η ΑΕΚ - Τι λένε στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ

Βασίλης Πολυχρονόπουλος 19:43 - 29.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:16 - 29.08.2023

Η ΑΕΚ επιχειρεί να κάνει δικό της τον 30χρονο δεξιό μπακ, Τζορτζ Μπάλντοκ, σύμφωνα με τον έγκριτο Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Άπαντες στην ΑΕΚ μετρούν αντίστροφα για τη σπουδαία αναμέτρηση με την Αντβέρπ στην «OPAP Arena» (30/8, 22:00), όπου η Ένωση θα δώσει το 100%, προκειμένου να ανατρέψει το 1-0 του πρώτου αγώνα στην Αμβέρσα και να πάρει το εισιτήριο για τους «χρυσοφόρους» ομίλους του Champions League.

Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση όμως ότι παράλληλα δεν «τρέχει» και ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Δικεφάλου. Σίγουρα τη δεδομένη χρονική στιγμή το μυαλό των «κιτρινόμαυρων» είναι στο παιχνίδι με τη βελγική ομάδα, διότι πρόκειται για έναν «τελικό» και το κίνητρο είναι τεράστιο, αλλά τα μεταγραφικά είναι μια άλλη ιστορία, η οποία δεν έχει κλείσει.

Παραμονές της ρεβάνς με την Αντβέρπ λοιπόν, ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, αποκαλύπτει ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Τζορτζ Μπάλντοκ. Μάλιστα, όπως αναφέρει, η Ένωση βρίσκεται ήδη σε διαδικασία συζητήσεων με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του 30χρονου δεξιού μπακ.

«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Ο σύλλογος πιέζει περιμένοντας εξελίξεις από το μέτωπο της αγγλικής ομάδας», αναφέρει χαρακτηριστικά στο «τιτίβισμα» του ο Ιταλός δημοσιογράφος. Από την πλευρά της η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ κάνει ξεκάθαρο ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι το ματς με την Αντβέρπ.

Η ΑΕΚ ψάχνει «happy end» σε ένα 15ήμερο... φωτιά
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

19:18 - 29.08.2023

Η ΑΕΚ ψάχνει «happy end» σε ένα 15ήμερο... φωτιά

Το πρόγραμμα ήταν αμείλικτο με την ΑΕΚ στο ξεκίνημα της σεζόν και ο στόχος είναι να πάρει τη μεγάλη πρόκριση στον «τελικό» με την Αντβέρπ, έτσι ώστε η γκέλα με τον Πανσερραϊκό να είναι το μόνο... σημάδι που θα της αφήσει.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ είναι παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ εδώ και έξι χρόνια. Με τη φανέλα της συνολικά έχει καταγράψει 208 συμμετοχές (6 γκολ, 16 ασίστ), εκ των οποίων οι 72 είναι σε αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα της Premier League. Μάλιστα, το καλοκαίρι του 2022 πήρε ελληνικό διαβατήριο και έκτοτε αγωνίζεται με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδας, όντας βασικός και αναντικατάστατος.