Μεσίστια η σημαία της ΑΕΚ για τον Παπαϊωάννου, η μορφή του στις εξωτερικές οθόνες (vid)

Μίμης Παπαϊωάννου

i

Μίμης Παπαϊωάννου/©AEK F.C.

Μεσίστια η σημαία της ΑΕΚ για τον Παπαϊωάννου, η μορφή του στις εξωτερικές οθόνες (vid)

Κώστας Τόπας 11:13 - 17.03.2023

Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέφρασε τη θλίψη της για τον θάνατο του Μίμη Παπαϊωάννου και μέσω των σημαιών της ομάδας στην «OPAP Arena».

Ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που ανέδειξε το ελληνικό ποδόσφαιρο και θρυλική μορφή της ΑΕΚ, ο Μίμης Παπαϊωάννου, έφυγε από τη ζωή την Τετάρτη (15/3) σε ηλικία 81 ετών. Για 17 συνεχόμενα χρόνια φόρεσε τα κιτρινόμαυρα, κατέκτησε πέντε πρωταθλήματα Α΄ Εθνικής (1963, 1968, 1971, 1978, 1979) και τρία κύπελλα Ελλάδας (1964, 1966, 1978), σκοράροντας συνολικά 236 γκολ σε επίπεδο πρρωταθλήματος.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ από την πλευρά της, εξέφρασε τη θλίψη της και μέσω των σημαιών της ομάδας στην «OPAP Arena», οι οποίες κυματίζουν μεσίστιες στη μνήμη του θρύλου της Ένωσης και του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ από τις εξωτερικές οθόνες προβάλλεται η μορφή του σπουδαίου Μίμη.

Η σορός του μεγάλου Έλληνα κορυφαίου ποδοσφαιριστή, έχει τεθεί σε λαϊκό προσκύνημα από τις 9 το πρωί και αρκετός είναι ο κόσμος που συρρέει για να τον αποχαιρετήσει. Η παρουσία του Κώστα Νεστορίδη, δεν μπορούσε να μην συγκινήσει, με τον παλαίμαχο της Ένωσης, να μπαίνει υποβασταζόμενος στην εκκλησία και να «λυγίζει» πάνω από το φέρετρο του μεγάλου Μίμη Παπαϊωάννου.