Η ΑΕΚ έβαλε στην τελική ευθεία και την μεταγραφή του στόπερ
i

Ράντεκ Κουχάρσκι, Παναγιώτης Κονέ, Γιώργος Κοσμάς/©intime

Η ΑΕΚ έβαλε στην τελική ευθεία και την μεταγραφή του στόπερ

Κώστας Τσίλης 17:12 - 02.07.2023 / Ανανεώθηκε: 17:18 - 02.07.2023

Σε κρίσιμη καμπή βρίσκονται οι συζητήσεις της ΑΕΚ για την μεταγραφή κεντρικού αμυντικού και μάλιστα η υπόθεση φαίνεται πως έχει μπει στην τελική ευθεία για να κλείσει

Η μεταγραφή του Ορμπελίν Πινέδα για την ΑΕΚ ήταν ο μεγαλύτερος στόχος του καλοκαιριού, αλλά όχι και η τελευταία κίνηση. Όπως ήδη έχετε διαβάσει στο Sportal, πλέον στην Ένωση παίρνουν σειρά οι μεταγραφές του κεντρικού αμυντικού και του μεσοεπιθετικού. 

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η υπόθεση του στόπερ έχει μπει στην τελική ευθεία προκειμένου να κλείσει. 

Η ΑΕΚ τις τελευταίες τρεις μέρες έχει κορυφώσει τις διαπραγματεύσεις με μεταγραφικό στόχο για το κέντρο της άμυνας, ο οποίος έχει την έγκριση και του Ματίας Αλμέιδα.  Και οι συζητήσεις έχουν φτάσει σε οριακό σημείο, με σοβαρή πιθανότητα να τελειώσουν άμεσα. 

Το όνομα παραμένει ως επτασφράγιστο μυστικό από τους ανθρώπους της Ένωσης. Όμως πρόκειται για στόπερ που αφενός προέρχεται από μεγάλο πρωτάθλημα, αφετέρου δεν είναι ελεύθερος. Εξ ου και η περιπλοκότητα στις διαπραγματεύσεις. 

Πάντως σύμφωνα μ' όλες τις ενδείξεις, τις τελευταίες δυο ημέρες, η ΑΕΚ έχει κάνει όλες εκείνες τις προσπάθειες που απαιτούνται, ώστε να μπορέσει να βρεθεί κοντά στο να κλείσει το deal. 

Ακριβώς όμως επειδή πρόκειται για μια περίπτωση που είναι δύσκολη, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Μόνο ότι η ΑΕΚ καταβάλει όλες τις δυνατές προσπάθειες, ώστε να μπορέσει να τελειώσει την μεταγραφή του κεντρικού αμυντικού όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Ίσως και πολύ άμεσα.