ΑΕΚ: Μπαίνει και ο Γκατσίνοβιτς στην τελική ευθεία της επιστροφής
i

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς/©intime

ΑΕΚ: Μπαίνει και ο Γκατσίνοβιτς στην τελική ευθεία της επιστροφής

Κώστας Τσίλης 11:07 - 17.01.2023 / Ανανεώθηκε: 12:35 - 17.01.2023

Θέμα ημερών είναι να επιστρέψει και ο Γκατσίνοβιτς στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ΑΕΚ

Αντίστροφα μετρά εκτός από τον Νίκλας Ελίασον και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, για την επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του στην ΑΕΚ. Το πρόγραμμα της αποθεραπείας του Σέρβου χαφ πηγαίνει πολύ καλά και ο παίκτης αισθάνεται κάθε μέρα όλο και καλύτερα. Και πλέον αυτό που εκτιμάται, είναι πως ο "Γκάτσι" μέχρι και το τέλος του Γενάρη, θα είναι σε θέση να δουλέψει ξανά σε φουλ ρυθμούς.

Ο Γκατσίνοβιτς έκανε επέμβαση στους κοιλιακούς στις 20 του περασμένου Δεκέμβρη. Χωρίς ωστόσο το πρόβλημα που χρειάστηκε να αντιμετωπιστεί με την επέμβαση, να είναι τόσο σοβαρό όσο του Τσούμπερ. Ενώ σχεδόν από τις πρώτες μέρες, η αποθεραπεία του Σέρβου χαφ πήγαινε πολύ καλά. Επομένως από την στιγμή που θα έχει κλείσει έναν γεμάτο μήνα, θα αρχίσει να ανεβάζει πολύ περισσότερο στροφές. 

Βεβαίως όπως και στην περίπτωση του Ελίασον, έτσι και σ' αυτή του Γκατσίνοβιτς, η επιστροφή στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, δεν θα σημαίνει αυτόματα και επιστροφή στο αγωνιστικό πλάνο του Ματίας Αλμέιδα. Έχει χάσει και ο Σέρβος χαφ πολλές προπονήσεις, ως εκ τούτου έχει έδαφος που θα πρέπει να κερδίσει στο κομμάτι της ετοιμότητας. Παρόλα αυτά, αν όλα πάνε καλά και με βάση τα δεδομένα αυτή την στιγμή, ο Αλμέιδα θα μπορεί να υπολογίζει και πάλι τον Γκατσίνοβιτς μέχρι και τα μέσα του Φλεβάρη. 

Πάντως αυτό που έχει σημασία είναι πως και ο ίδιος ο Γκατσίνοβιτς πλέον είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση. Βλέπει πως πηγαίνει πολύ καλά και πλησιάζει η μέρα της επιστροφής του. Και αυτό του δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση για να δουλέψει στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί. Κάτι που επίσης έχει την σημασία του.