Οταν ο Μουστακόπουλος είχε σκοράρει α λά Κηφισιά σε ηλικία 13 ετών (vids)
i

Γιώργος Μουστακόπουλος/©Intime

Οταν ο Μουστακόπουλος είχε σκοράρει α λά Κηφισιά σε ηλικία 13 ετών (vids)

Κώστας Τόπας 08:16 - 17.01.2023

Λίγες μέρες μετά το εκπληκτικό γκολ του Μουστακόπουλου με τη Κηφισιά, η πρώτη ομάδα του νεαρού μέσου της ΑΕΚ, έσπευσε σε ανάρτησή της να θυμίσει πως είχε πετύχει ανάλογο σε ηλικία 13 ετών.

Ο νεαρός μέσος της ΑΕΚ, Γιώργος Μουστακόπουλος ήταν αυτός ο οποίος με υπέροχο τρόπο άνοιξε το σκορ κόντρα στην Κηφισιά για τη ρεβάνς του Κυπέλλου. Αφού πρώτα έγινε αποδέκτης της μπάλας αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή στη συνέχεια με ασύλληπτο σουτ πέτυχε το 1-0 για την Ένωση.

Λίγες ημέρες μετά το γκολ ο Α.Σ. Νίκη Προαστείου σε ανάρτησή του στο Facebook έσπευσε να θυμίσει πως ο Γιώργος Μουστακόπουλος δεν πετυχαίνει πρώτη φορά γκολ ανάλογης ομορφιάς με αυτό κόντρα στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, ανάλογο γκολ είχε πετύχει και όταν ήταν 13 ετών...

«Την χαρά που είδαμε στο πρόσωπο σου τότε είδαμε και τώρα, τον τρόπο που σε αγκάλιασαν οι συμπαίκτες σου τότε, με τον ίδιο τρόπο σε αγκάλιασαν και τώρα. Για όσους δεν το κατάλαβαν ΓΕΩΡΓΙΟΣ- ΡΑΦΑΗΛ ΜΟΥΣΤΑΚΟΠΟΥΛΟΣ 13 ΕΤΩΝ! Τελικός προπαίδων ΑΧΑΙΑΣ Κ.Δαβουρλής – Νίκη 0-4 (2011-12)», αναφέρει η σχετική ανάρτηση.