Το καλωσόρισμα της ΑΕΚ στην Μπράιτον στην «OPAP Arena»
i

©intime

Το καλωσόρισμα της ΑΕΚ στην Μπράιτον στην «OPAP Arena»

Δημήτρης Χούπης 17:55 - 30.11.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 30.11.2023

Η ΑΕΚ καλωσόρισε την Μπράιτον στην «OPAP Arena», βάζοντας στις οθόνες του γηπέδου τα σήματα των δύο ομάδων, αλλά και μία αφίσα με στα χρώματα των «γλάρων».

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Μπράιτον στην «OPAP Arena» για την πέμπτη αγωνιστική του Europa League. Η Ένωση λοιπόν θέλει νίκη για να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του δεύτερου ομίλου και παράλληλα να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης. 

Σε περίπτωση ήττας ή ισοπαλίας η ομάδα του Ματίας Αλμείδα θα πρέπει να επικρατήσει του Άγιαξ ή να φέρει ισοπαλία την τελευταία αγωνιστική στο Άμστερνταμ για να πάρει την τρίτη θέση και να παίξει στα playoffs του Conference League

Δικηγόρος οπαδού ΑΕΚ: «Καμία σχέση ο πελάτης μας με τη δολοφονία, υπάρχει άλλο μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη»
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

12:44 - 30.11.2023

Δικηγόρος οπαδού ΑΕΚ: «Καμία σχέση ο πελάτης μας με τη δολοφονία, υπάρχει άλλο μαχαίρι με το αίμα του Μιχάλη»

Ο δικηγόρος του οπαδού της ΑΕΚ, εξηγεί γιατί ο πελάτης του δεν μπορεί να έχει σχέση με τη δολοφονία του Μιχάλη και θέλησε να υπενθυμίζει ότι υπάρχει κι άλλο μαχαίρι με αίμα του αδικοχαμένου οπαδού της Ένωσης.

Η ΑΕΚ λοιπόν αποφάσισε να καλωσορίσει τους «γλάρους» στη Νέα Φιλαδέλφεια και στην «OPAP Arena». Συγκεκριμένα στη μία οθόνη έξω από το γήπεδο υπάρχουν τα σήματα των δύο ομάδων γράφοντας, «Καλωσορίσατε "γλάροι"», ενώ υπάρχει και μία αφίσα με τα χρώματα της Μπράιτον που γράφει, «Είμαστε χαρούμενοι που σας φιλοξενούμε στο σπίτι μας. Σας ευχόμαστε να έχετε μια μοναδική ποδοσφαιρική εμπειρία».