Επίσημο: Ο Σταμάτης Βούλγαρης νέος σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ

Επίσημο: Ο Σταμάτης Βούλγαρης νέος σύμβουλος επικοινωνίας της ΑΕΚ

Sportal newsroom 19:08 - 14.06.2024 / Ανανεώθηκε: 20:37 - 14.06.2024

Νέο σύμβουλο επικοινωνίας απέκτησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, η οποία έκανε γνωστό πως αυτό τον ρόλο θα αναλάβει ο Σταμάτης Βούλγαρης.

Την πρώτη του διοικητική προσθήκη έκανε ο νέος πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριος Ηλιόπουλος. Συγκεκριμένα, ο Σταμάτης Βούλγαρης θα είναι ο νέος σύμβουλος επικοινωνίας της Ένωσης, ο οποίος θα διαδεχθεί τον Γιάννη Καραλή.

«Σας ανακοινώνουμε ότι από σήμερα στην θέση του Συμβούλου Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, θα είναι ο δημοσιογράφος κ. Σταμάτης Βούλγαρης», ανέφερε στην ανακοίνωσή της η Ένωση. Θυμίζουμε πως το περασμένο διάστημα το όνομα που ακούστηκε για το εν λόγω πόστο είχε ακουστεί ο Κώστας Κετσετζόγλου, ωστόσο η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών δεν προχώρησε.

Αυτή είναι η πρώτη κίνηση του Μάριο Ηλιόπουλου ως ο νέος διοικητικός ηγέτης της Ένωσης. Θυμίζουμε πως την περασμένη Δευτέρα (10/6) ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα, με τον ιδιοκτήτη της «Seajets» να αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών του συλλόγου.

«Ήρθα στα γραφεία της ΑΕΚ το πρωί της Δευτέρας μετά απο πρόταση του Δημήτρη Μελισσανιδη για να αναλάβω μαζί με τον Τάσο τον ρόλο του συμβούλου επικοινωνίας. Μισή ώρα πριν το ραντεβού με τον προεδρο έμαθα όπως όλοι πλην ενός στα γραφεία οτι ο Δημητρης Μελισσανιδης αποχωρεί απο την ΑΕΚ. Η συνάντηση μας στο γραφειο του ηταν το πιο δύσκολο και μαζι υπεροχο πεντάλεπτο της κοινής ΑΕΚτζηδικης ζωής μας.

Οτι είπαμε ίσχυε, έγινε η ανακοίνωση και πράγματι ο Μαριος Ηλιοπουλος ήταν ενήμερος και σύμφωνος. Μου ξεκαθάρισε πως μαζί με τον Τάσο και όλα τα άλλα παιδιά με ήθελε στην ΑΕΚ. Όμως μετά απο ώριμη σκέψη και συζήτηση μαζί του αποφάσισα πως θα είναι καλύτερο για εμένα αλλά και για την ΑΕΚ ιδίως σε αυτή τη νέα προσπάθεια να συνεχίσω αυτο που κάνω εδώ και 16 χρονια στον Σπορ fm και 15 χρόνια στο αγαπημένο μας aek365», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανάρτησή του ο Κώστας Κετσετζόγλου, αναφορικά με τον λόγο για τον οποίο δεν προχώρησε η συνεργασία του με την Ένωση.