Το «αντίο» του Αραούχο στον οπαδό της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ
i

© Intime

Το «αντίο» του Αραούχο στον οπαδό της ΑΕΚ που δολοφονήθηκε από οπαδούς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ

Sportal newsroom 12:06 - 08.08.2023 / Ανανεώθηκε: 12:07 - 08.08.2023

Ο Σέρχιο Αραούχο ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, μέσω της οποίας θέλησε να πει το δικό του «αντίο» στον φίλο της ΑΕΚ.

Ενας 29χρονος οπαδός της ΑΕΚ δέχτηκε χτύπημα με αμβλύ αντικείμενο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπέκυψε στα τραύματά του. Επέσε νεκρός μετά από πολλαπλές μαχαιριές. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε και τραύμα σε αρτηρία στο μπράτσο. Στον Ερυθρό Σταυρό μεταφέρθηκαν ακόμα 4 οπαδοί της Ένωσης και 4 Κροάτες με τραυματισμούς, ενώ η αστυνομία προχώρησε σε 96 συλλήψεις, οι 88 είναι στη ΓΑΔΑ και οι οκτώ είναι οι τραυματίες που παραμένουν στον Ερυθρό Σταύρο.

Οπαδοί της ΑΕΚ σχημάτισαν με κεράκια έξω από την OPAP ΑΡΕΝΑ το αρχικό του Μιχάλη, που υπέκυψε στα τραύματά του στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός -όπου νοσηλευόταν. Αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το αν θα διεξαχθεί αγώνας και το αν θα ληφθούν πρόσθετα μέτρα ασφαλείας.

Από την πλευρά του ο Σέρχιο Αραούχο αποχαιρέτησε τον αδικοχαμένο φίλο της ΑΕΚ, αναρτώντας μια φωτογραφία στα social media.