Ο Αλμέιδα «μηδενίζει» σήμερα όλα τα... κοντέρ
i

ΑΕΚ, προπόνηση/©intime

Ο Αλμέιδα «μηδενίζει» σήμερα όλα τα... κοντέρ

Κώστας Τσίλης 11:46 - 17.05.2023 / Ανανεώθηκε: 11:48 - 17.05.2023

Από σήμερα το απόγευμα στα Σπάτα, ο Αλμέιδα ξεκινάει μια προετοιμασία από την αρχή, με ορίζοντα τον τελικό του κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη

Είναι αλήθεια πως ο Ματίας Αλμέιδα ήταν την περασμένη Κυριακή, η ψυχή των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ΑΕΚ. Το γλέντησε με την ψυχή του, έσυρε σχεδόν όλους τους χορούς, ήταν ο πρώτος στον «πόλεμο» με τα λουλούδια. Και μετά έκανε ακόμα και δώρο στους ποδοσφαιριστές ένα ρεπό 2,5 ημερών ακόμα και με άτυπη άδεια να φύγουν για μια μίνι απόδραση. Ωστόσο από σήμερα το απόγευμα όλα αυτά... αλλάζουν. 

Ο Αλμέιδα περιμένει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ στα Σπάτα και όλα τα... κοντέρ τα "σβήνει". Δεν υπάρχει τίποτα απ' όσα έγιναν από την Κυριακή το βράδυ και μετά. Δεν υπάρχει η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Δεν υπάρχει η επίπονη μάχη που έδωσε η ΑΕΚ στο μίνι πρωτάθλημα των Play Offs. Υπάρχει μόνο ο τελικός του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Ο Αλμέιδα ξεκινά με τους ποδοσφαιριστές του ουσιαστικά μια μίνι προετοιμασία εξπρές. 

Ουσιαστικά ο Αργεντινός τεχνικός και οι παίκτες του έχουν μπροστά τους επτά μέρες προπονήσεων. Έξι στα Σπάτα και μια στον Βόλο την παραμονή του τελικού. Σ' αυτές τις επτά μέρες, ο Αλμέιδα θέλει να δουλέψει με τους ποδοσφαιριστές του, σαν να μην έχει προηγηθεί απολύτως τίποτα, σαν να μην έχει κατακτήσει η ΑΕΚ απολύτως τίποτα. Μόνο με την στόχευση στον τελικό του κυπέλλου. Και αυτό το μήνυμα, θα τους το περάσει ήδη από τη σημερινή πρώτη προπόνηση στα Σπάτα.