Ο Άμραμπατ έκανε στην προπόνηση την αγαπημένη του «χορευτική κίνηση» που ξεσήκωσε τη Λεωφόρο

Νορντίν Άμραμπατ

i

PrtScr

Ο Άμραμπατ έκανε στην προπόνηση την αγαπημένη του «χορευτική κίνηση» που ξεσήκωσε τη Λεωφόρο

Sportal newsroom 14:35 - 27.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:43 - 27.09.2023

Η ΑΕΚ ανήρτησε ένα βίντεο στο Tik Tok με τον Νορντίν Άμραμπατ να κάνει την... αγαπημένη του άσκηση - χορευτική κίνηση που ξεσήκωσε τη Λεωφόρο στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Η ΑΕΚ ήταν η μεγάλη νικήτρια του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, καθώς «απέδρασε» από τη Λεωφόρο με σπουδαία ανατροπή και κατέκτησε τους τρεις βαθμούς, με 2-1. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, κυκλοφόρησε στο Tik Tok ένα βίντεο με πρωταγωνιστή τον Νορντίν Άμραμπατ, το οποίο έγινε viral.

Ο Μαροκινός μπορεί να μην πήρε λεπτά συμμετοχής στο ντέρμπι, ωστόσο βρέθηκε στο επίκεντρο της «πράσινης» κερκίδας. Κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης, ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ έγινε αποδέκτης αποδοκιμασιών από τους φίλους του Παναθηναϊκού, ωστόσο δεν το άφησε έτσι. Συγεκρκιμένα, ο Νορντίν Άμραμπατ θέλησε να... τρολάρει τους οπαδούς του «τριφυλλιού» με τον δικό του τρόπο.

Η ΑΕΚ από την πλευρά της ανήρτησε στον λογαριασμό της  στο TikTok ένα βίντεο με την αγαπημένη του άσκηση - χορευτική κίνηση, η οποία ξεσήκωσε τη Λεωφόρο ενώ έκανε προθέρμανση. Την ίδια άσκηση όπως φαίνεται και στο βίντεο, ο Άμραμπατ επανέλαβε στην προπόνηση στα Σπάτα, όντας αρκετά ευδιάθετος.

«Μαντέψτε ποια είναι η αγαπημένη άσκηση του Νόρντιν», έγραψε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ ΑΕΚ.