Ο Αραούχο δεν θέλει να χάσει ούτε τον τελικό στον Βόλο
i

Σέρχιο Αραούχο/intime

Ο Αραούχο δεν θέλει να χάσει ούτε τον τελικό στον Βόλο

Κώστας Τσίλης 15:12 - 19.05.2023 / Ανανεώθηκε: 15:12 - 19.05.2023

Έκανε τα πάντα ο Αραούχο για να βρίσκεται στην φιέστα κατάκτησης του πρωταθλήματος και θέλει να κάνει τα πάντα για να βρεθεί και στον τελικό του κυπέλλου

Από την πρώτη στιγμή που είχε λήξει το ματς με τον Άρη και η ΑΕΚ αγκάλιασε τον τίτλο της πρωταθλήτριας, ο Σέρχιο Αραούχο είχε αρχίσει να δρομολογεί το ταξίδι του στην Αθήνα. Παρόλο που ακόμα χρειαζόταν τις πατερίτσες για να περπατήσει, ο αρχηγός της Ένωσης δεν υπήρχε περίπτωση να χάσει την φιέστα της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Όπως και έγινε και έζησε κάθε λεπτό της. Και τώρα ο Αραούχο δεν θέλει με τίποτα να χάσει τον τελικό του κυπέλλου. 

Ο Αργεντινός επιθετικός πλέον πηγαίνει καθημερινά στα Σπάτα και ακολουθεί το πρόγραμμα αποθεραπείας του. Ακόμα έχει ανάγκη από το ειδικό προστατευτικό στο γόνατό του, όπως και τις πατερίτσες για να μπορεί να περπατά. Ως εκ τούτου ένα ταξίδι οδικώς για Βόλο, δεν είναι μια εύκολη υπόθεση. Όμως ο Αραούχο έκανε ήδη ένα αεροπορικό ταξίδι από την Ισπανία στην Αθήνα. Ενώ θέλει σαν τρελός να βρίσκεται μαζί με τους συμπαίκτες του και να μπορεί να τους στηρίξει ψυχολογικά στην μάχη του τελικού του κυπέλλου. 

Όπως ακριβώς συνέβη με το ταξίδι του στην Αθήνα για να βρεθεί στην φιέστα του πρωταθλήματος, ο Αραούχο θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να μπορέσει να ταξιδέψει στον Βόλο. Και να δώσει κανονικά το παρών στο πλευρό των συμπαικτών του, στην μάχη για το νταμπλ.