Ο Αραούχο με δυσκολία περπάτησε για να φύγει από το γήπεδο μετά το ντέρμπι
i

Σέρχιο Αραούχο/©intime

Ο Αραούχο με δυσκολία περπάτησε για να φύγει από το γήπεδο μετά το ντέρμπι

Κώστας Τσίλης 13:02 - 20.03.2023 / Ανανεώθηκε: 13:14 - 20.03.2023

Δυο πολύ δυνατά χτυπήματα δέχτηκε και στα δυο πόδια ο Αραούχο στο ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό και μετά το ματς δυσκολεύτηκε ακόμα και να περπατήσει για να φύγει από το γήπεδο.

Την ίδια στιγμή που σχεδόν όλοι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ ήταν σε τεράστια ένταση μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Σέρχιο Αραούχο έκανε προσπάθειες να σταθεί... όρθιος και να περπατήσει. Ο αρχηγός της Ένωσης είχε δεχθεί μέσα στο ματς δυο πολύ δυνατά κτυπήματα και μάλιστα και στα δυο του πόδια. 

Το πρώτο ήταν με την σκαριά του Σένκεφελεντ πάνω στο "καλάμι" του δεξιού του ποδιού, όταν είχε "τσιμπήσει" την μπάλα έξω από την περιοχή του Παναθηναϊκού. Φάση μάλιστα, στην οποία καταλογίστηκε φάουλ εις βάρος του Αραούχο. Όμως μετά την λήξη του ματς στα αποδυτήρια, όταν ο αρχηγός της ΑΕΚ κατέβασε την κάλτσα του, είχε το σημάδι από το μαρκάρισμα. 

Το δεύτερο ήταν το μαρκάρισμα του Παλάσιος στην επίμαχη φάση με το πέναλτι που πήρε πίσω ο Νταμπάνοβιτς. Ο Παλάσιος πέφτει άτσαλα με το γόνατο πάνω στον προσαγωγό του Αραούχο. Με τον αρχηγό της ΑΕΚ να φωνάζει στο ιατρικό τιμ όταν τον πλησίασε, πόσο πολύ πονούσε. 

Για την ΑΕΚ το επείγον είναι να ξαναβρεί καθαρό μυαλό και ισορροπίες
ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

08:16 - 20.03.2023

Για την ΑΕΚ το επείγον είναι να ξαναβρεί καθαρό μυαλό και ισορροπίες

Ως ματς - τελικό για την ΑΕΚ χαρακτήρισε ο Ματίας Αλμέιδα το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Η προσέγγιση αυτή του Αργεντινού κόουτς εξηγεί εν πολλοίς και την εμφάνιση της «Ένωσης» το βράδυ της Κυριακής στην «Opap Arena».

Αυτές οι δυο φάσεις είχαν σαν αποτέλεσμα, ο Αραούχο να δυσκολεύεται πολύ ακόμα και να περπατήσει μετά την λήξη του ματς. Χρειάστηκε να μείνει αρκετή ώρα μέσα στα αποδυτήρια, μέχρι να μπορέσει τελικά μετά δυσκολίας και κουτσαίνοντας να φύγει από το γήπεδο. Και το θετικό είναι πως μεσολαβεί η διακοπή του πρωταθλήματος, μέχρι και το επόμενο ματς της ΑΕΚ.