Ο Αραούχο σπάει τα κοντέρ: Προπονήθηκε κανονικά, 1 μήνα νωρίτερα του αναμενομένου

Σέρχιο Αραούχο

i

©intime

Ο Αραούχο σπάει τα κοντέρ: Προπονήθηκε κανονικά, 1 μήνα νωρίτερα του αναμενομένου

Κώστας Τόπας 11:58 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:57 - 06.08.2023

Ο Σέρχιο Αραούχο προπονήθηκε σε κανονικούς ρυθμούς για πρώτη φορά, έπειτα από αρκετό διάστημα, με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του.

Ο Αργεντινός επιθετικός μετά την επέμβαση που έκανε αμέσως μετά το Πάσχα, έπρεπε να παραμείνει στην Ισπανία προκειμένου να ακολουθήσει το πρώτο κύκλο της αποθεραπείας. Αφού ολοκλήρωσε τις θεραπείες που έκανε στην Ισπανία, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεχίσει την σκληρή δουλειά.

Ο Σέρχιο Αραούχο ακολουθούσε ατομικές προπονήσεις στα Σπάτα προκειμένου να συνεχίσει το πρόγραμμα για την σταδιακή επανένταξή του στους αγωνιστικούς ρυθμούς. Πλέον όμως, ο 31χρονος Αργεντινός πέρασε την δύσκολη δοκιμασία με τον σοβαρό τραυματισμό του και από σήμερα, βρίσκεται πλέον με την υπόλοιπη ομάδα, πάνω από ένα μήνα νωρίτερα από το προβλεπόμενο. Κάπου εδώ αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από την μεγάλη μάχη που έδωσε ο παίκτης, πολλή και απόλυτα μεθοδευμένη δουλειά για να γυρίσει πολύ νωρίτερα, έκανε ο γιατρός της ΑΕΚ Χάρης Λάλος, o Χρήστος Καρβουνίδης αλλά και οι φυσιοθεραπευτές της ομάδας.

Συγκεκριμένα, ο Αραούχο πήρε μέρος στη σημερινή προπόνηση με το κανονικό πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας την Κυριακή (06/08) κι έτσι μπήκε ξανά στα πλάνα του Ματίας Αλμέιδα. Φυσικά, η επιστροφή του «Τσίνο» σε αγωνιστικούς ρυθμούς θα γίνει σταδιακά και χωρίς βιασύνες, αλλά το σίγουρο είναι πως για τον Αργεντινό επιθετικό έχουν περάσει τα δύσκολα και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στα γήπεδα. Βέβαια, θα είναι έτοιμος σε 15 μέρες. Γι' αυτό κι άλλωστε είναι εκτός λίστας για τα ευρωπαϊκά παιχνίδια με Ντιναμό Ζάγκρεμπ.