Έξω φρενών οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Μπίσκαν: «Κοιμάται στον πάγκο»

Ο Ιγκόρ Μπίσκαν

i

©printscreen

Έξω φρενών οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον Μπίσκαν: «Κοιμάται στον πάγκο»

Δημήτρης Χούπης 11:18 - 06.08.2023 / Ανανεώθηκε: 11:18 - 06.08.2023

Οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ μετά την γκέλα με την Γκόριτσα τα έβαλαν με τον προπονητή της ομάδας, Ιγκόρ Μπίσκαν, λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την ΑΕΚ, οι οπαδοί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έχουν γίνει έξαλλοι με τον προπονητή της ομάδας, Ιγκόρ Μπίσκαν. Οι πρωταθλητές Κροατίας χθες (5/8) ήρθα ισόπαλοι 0-0 με την Γκόριτσα στην έδρα τους, κάνοντας τους φιλάθλους τη ομάδας να «βγουν από τα ρούχα» τους. 

Πλέον η Ντιναμό έχει μόλις τέσσερις βαθμούς σε τρεις αγωνιστικές, έχοντας χάσει ήδη μια φορά από τη Χάιντουκ, την αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League

Στα social media της ομάδας λοιπόν ο κόσμος τα έχει βάλει με τον Κροάτη πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, σχολιάζοντας κάτω από τα ποστ που υπάρχουν στη σελίδα της Ντιναμό. «Κοιμάσαι τον πάγκο σήκω και φύγε. Δεν θα πάρουμε το πρωτάθλημα με τέτοιες εμφανίσεις», έχει γράψει ένας. 

Μάλιστα κάποια μέσα της Κροατίας, υποστηρίζουν πως τα παιχνίδια με την ΑΕΚ θα αποτελέσουν κριτήριο για το μέλλον του. Καθώς οι δύο νίκες επί της Αστάνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεν έφταναν για να πείσουν τον κόσμο. 

Ο προπονητής της Ντιναμό λοιπόν είχε κάνει δηλώσεις πριν τον αγώνα με την Γκόριτσα, κάνοντας αναφορά και στα ματς με την Ένωση. Ανέφερε πως ναι μεν υπάρχει κούραση στους παίκτες του, ωστόσο στα παιχνίδια με την ΑΕΚ θα είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. 

«Πρέπει να κάνουμε τα πάντα για να είμαστε όσο το δυνατόν πιο φρέσκοι και ξεκούραστοι. Κάποιοι παίκτες έχουν ξεκουραστεί, οπότε σίγουρα θα ξεκινήσουν τον αγώνα. Τουλάχιστον, περιμένω ότι θα είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως με την Ίστρα. Η ποιότητά μας θα πρέπει να είναι αρκετή για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Προσπαθούμε να ισορροπήσουμε την πίεση για να συναντήσουμε την ΑΕΚ στην καλύτερη δυνατή μας κατάσταση», ανέφερε μεταξύ άλλων.