Λανς: «Ποτέ δεν συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία»

Ο Λιβάι Γκαρσία.

i

©intime

Λανς: «Ποτέ δεν συμφωνήσαμε με την ΑΕΚ για τον Λιβάι Γκαρσία»

Ο Λιβάι Γκαρσία έμεινε στην ΑΕΚ και ο προπονητής της Λανς αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις.

Ο Λιβάι Γκαρσία απασχόλησε σοβαρά τη Λανς.

Ο ταλαντούχος επιθετικός της ΑΕΚ ήταν στη λίστα της γαλλικής ομάδας, η οποία έκανε προτάσεις στην Ένωση, αλλά όλες απορρίφθηκαν, αφού στόχος ήταν η παραμονή του στο ρόστερ. Όπως κι έγινε με την ανανέωση του συμβολαίου του και φυσικά αύξηση αποδοχών, έως το 2028.

«Είναι λίγο σαν την ιστορία πολλών συλλόγων, όπως ο δικός μας. Πέρυσι χάσαμε τους Καλιμουεντό, Κλάους και Ντουκουρέ. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα», είπε ο τεχνικός της Λανς Φρανκ Χάισε στο RMC Sport και στη συνέχεια ουσιαστικά επιβεβαίωσε ότι ο Λιβάι Γκαρσία δεν θα είναι ο αντικαταστάσεις του Οπέντα:

«Ευτυχώς έχουμε κι άλλους παίκτες μπροστά. Είχε παρακολουθηθεί για λίγο ο Λιβάι Γκαρσία, με τον οποίο οι συζητήσεις είχαν ξεκινήσει καλά, με τον παίκτη. Αλλά πάντα χρειάζονται τρία μέρη να συμφωνήσουν και ποτέ δεν είχαμε συμφωνία με τον σύλλογό του. Υπήρχαν και άλλες αποφάσεις από την πλευρά της ομάδας και του παίκτη. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε για την ενίσχυση της ομάδας».

Στα μεταγραφικά της ΑΕΚ να θυμίσουμε ότι απομένουν οι τελευταίες λεπτομέρειες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 26χρονου επιθετικού Εσέκιελ Πόνσε.

Οταν ολοκληρωθεί και το τυπικό κομμάτι της μεταγραφής, τότε θα πρόκειται για μία κίνηση άνω των 8,5 εκατ. ευρώ όπως προκύπτει από τα νούμερα που αναφέρουν οι Ισπανοί στο ρεπορτάζ της «As».

Συγκεκριμένα, οι Ισπανοί ανέφεραν ότι η ΑΕΚ θα πληρώσει στην Έλτσε για τον 26χρονο Αργεντινό το ποσό των τεσσάρων εκατ. ευρώ. Τόνιζαν ακόμα ότι οι ετήσιες απολαβές του θ’ αγγίζουν καθαρά το 1,5 εκατ. ευρώ! Βέβαια, το συγκεκριμένο ποσό διαψεύστηκε από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, τονίζοντας πως «όλα αυτά είναι αβάσιμα στοιχεία και πως δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».